Preco ma stale boli,reze ladvina?

Príspevok v téme: Preco ma stale boli,reze ladvina?
Lalinuska

Neviem ani co cakam od tohto fora,asi radu,stretli ste sa s tym? Bolieva vas ladvina,reze vas v nej ked prechladnete?ja uz par rokov mavam chronicke neustale zapaly mocaku ale teraz ma uz najnovsie aj prava oblicka reze,a tak hrozne boli ma pri moceni,akonahle svina jej je zima,tak zacne to v tu sekundu.Mam na to uz nervy,bielkoviny ani krv v moci nemam,obcasne nejake premnozene bakterie ale ani to nie vzdy,,na sone nic nevidno,ine vysetrenia mi nikdaj neracili urobit. pozrala som uz sto druhov antibiotik od najjednod.po najtazsie a kazdy raz inu skupinu na mna vystrielaju,a stale nic.A ja uz chytam zachvaty paniky z toho.preco ma ta ladvina boli???Bola som s kamoskami teraz na terase vecer sadnut samozrejme sz viekend,samozrejmsze som schytala apal mocaku a hned ma zacala aj ta svina boliet. Zacala ma bolievat,pri strasnd nschutnom zapale moc.ciest,co som mala na jesen a osvtedy ma hocikedy bolieva, reze ma,najma rkd sa spotim,alebo mi je naopak zima.
Leikov som pozrala aj bylin x,wobenzym,akupunktura.bez vysledku. Urologovia su zo mna zufali.Snazia sa mi nahovorit ze to ma ladviba neboli haha,ale chrbtica,haha,absolvovala som aj prolongovanu liecbu amoksiklavom a doxyhexalom,bezuspesne,7 tyzdnov zrania liekov,na sone nic nevidia,lekari su spokojni.Twraz mam zase pos...ciphin,co je ako lemtilka pre mna,haslerka...este do seba tlacim aj injekcie polyoxidonia uz tri tyzdne a tiez nevidim ucinok. Leto som si myslela ze prezijem ako tak v kldune a iddm do leta s zapalom ladviny asi..tak neviem,co zas bude v zime.Uz teraz mam z toho traumu.od minulej jesene doteraz mam neustale problemy.zapal.njanovsid aj ladvina..da sa mi zvracat,zvijam sa od bolesti,reze ma pri moceni,je mi na sablu a obesenie,a oni ma odbiju s ciphinom...prosim vas,som ojedinely stav naozaj,ze nevedia co so mnou a mam to priat,alebo je niekde chyba..amte to aj by?

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Baskicka

Ano presne tak to funguje aj z orgánmi z telom zo všetkým.Nieje tu priestor vysvetľovať do podrobna .Kludne si daj čaje pomôžu aj lieky pomôžu ale vsetko len na chvílu.Vec ,že telo funguje a dáva sugnály podľa toho ako sa chováme.Ľadviny sú párový orgán máš zablokované vyživovanie cez energeticke kanály.Aj keď ma teraz posles do čerta alebo mi nebudes verit nič naozaj nič to nezmení na pôvode tvojej choroby .Lieky liečia len dôsledok príčina choroby zostáva.Pokiaľ nedáš doporiadku vzťah ktory máš karmicky alebo osudovo dať doporiadku ľadviny neviečiš!Nepoviem ti koho ani ako ale viem len prečo.Vždy si spomeň čo som ti napísala odteraz.

Lalinuska

Baskicka nevyrieseny vztah myslis s kym?akoze,ze mam zly vztah s niekym?alebo ako? Alebo ze sa s niekym neznasam?nechapem teraz.tak ci onak ja mam tych nevyriesenych vztahov viac.
Ale neviem,o tomto tvrdeni poxhybujem,bo to by mal potom kazdy deuhy clovek s ladvinou problem,kazdy na neaky zly vztah...ja to mam najma vtedy,ked mi je zima na chrbat alevo odspodu ro rezanie v ladvine.

Baskicka

Ľadvina je párový orgán.Vždy keď má človek problém z ľadvinami ide o problém vzťahový.Máš nevyriešený vzťah z niekým.