Kam na strednú keď na 100% viem, že chcem ísť na medicínu?

Príspevok v téme: Kam na strednú keď na 100% viem, že chcem ísť na medicínu?
doma05

Ahojte
Momentálne je otázne kam na strednú. Netuším čo mám povedať alebo kam sa prihlásiť. No na 100% viem, že chcem ísť do zdravotníctva. Teda konkrétne za lekára. Tento druh povolania ma neskutočne láka. Práca s ľudmi hlavne deti. Skratka pomáhať iným. Nemocničné prostredie je môj druhý domov a cez pobyt tam ma chytila tuhá stať sa lekárom. Drží ma to cca tak 5 rokov a stále sa to zväčšuje. No neviem čo teraz. Kam mám ísť aby som sa dostala na vysnívanú vysokú. Gympel alebo zdravotná?
Učitelia vravia, že oboje nie sú zbytočne. Gymnázium ma prípravy podrobnejšie ale zdravotná mi zase otvorí stránku biológie a ošetrovateľstva. Jediný taký problém je vraj s Chem. Tá sa va SZŠ moc neučí. No sú tak ponuky doučovania z Chem cez 1 - 2 - 3 ročník. Doučovania sú z gymnazialneho učiva. Tak čo si myslite vy? Ja som s toho už na dne.

HuaRous

Urcite gymnazium, tu ani nie je o com, ked chces ist dalej na vysoku skolu, akou je medicina. Na zdravotnickej skole by ta zdaleka obsahovo nepripravili na prijimacie skusky, kedze tie pozostavaju z gymnazialnej biologie a chemie, plus nieco malo nad ramec...
Vela stastia.

Gymplacka

Jednoznacne gymnazium. Ten ta najlepsie pripravi na prijimacie skusky. Segra chodi na medicinu tak viem.90% jej spoluziakov malo gympel.