Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Falošný séf

Príspevok v téme: Falošný séf
zoe12

Neviem co si mam o tom mysliet, ale citim, ze som vyuzivana.
V podstate som cerstvy absolvent po VŠ, ktory zatial nenasiel uplatnenie v odbore. Nasla som si inu pracu, bavi ma, je v pohode, primerany stres, primerana zodpovednost, pracujem s ludmi je to ok. Ale velmi zly pocit mam zo sefa. je zivnostnik, ja som jeho jediny pracovnik. Spociatku som dostavala menej nez cistu minimalnu mzdu a to som robila 8 hodin denne-vydrzala som tak 3 mesiace. potom som otvorila usta. Tvrdil, ze on nema problem s vyssim platom. Ale mal, riesil to s manzelkou (ja ju zastupujem, je na materskej), ze sa nemam na co statovat, lebo mam normalny plat a sef mi plati obedy. Ale ja od neho stravne listky nevidim, on si ich nechava - to chapem vtedy, ked mi on zaplati obed. Ale ked on na obed nejde, ale ja ano, nepreplati mi to. arabam nieco cez minimalku.. Ako ok, ale mna strasne hneva, ked sa mi potom chvali, ze si kupil rifle za 100 ecok, ako kupil manzelke tenisky za 90 eur, detom tiez, ze pozyva kamaratov na steaky a vzdy on plati. pred inymi sa chvali ze on nadstardne zaraba. To by sa dalo tiez zvladnut, ale uz vymysla ako mat zo na prospech, aby on nemusel davat nic zo svojho vrecka a platil mi urad prace.
neviem to vysvetlit, ale citim krivdu a nespravodlivost.
Najlepsie na tom je to, ze dava mesacne peniaze na charitu, chodi kazdy den do kostola, do kancelarie k nam chodi farar na modlenie, atd.
Ja nechapem, ved ked je clovek az tak hlboko veriaci, nemal by si tak zakladat na hmote. On tvrdi, ze nie je na peniaze, ale ja si myslim, ze je pokrytec. Ale tvrdi mi, ze on mi pomaha, a bude mat dobry skutok do neba.
Ja si hladam pracu inde, ale neuspesne :(
Prosim Vas co by ste mi poradili? Co by ste robili na mojom mieste okrem hladania ineho zamestnania?

Preteba

Zoe, vieš prečo zamestnávatelia využívajú zamestnancov? Lebo sa nechajú. A nepozeraj na to, že šéf chodí do kostola, to ho nerobí kresťanom. A žiadne skutky ho do neba nedostanú. Ty si čím skôr nájdi novú prácu, mladý človek by nemal mať problém. Isto si šikovná. Čo by si chcela robiť?

0vecka

zoe12 mna zaraza ze si studovala, teraz mas pracu kde za 8 hodin nedostanes ani minimalku a to zastupujes zenu na materskej, teda perspektiva tam nieje ale jedine co ta trapy je nejaky gastrac na obed.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

zoe12

Nastastie plati za mna odvody.

Haldam si, posielam zivotopisy, pytam sa rodiny, znamych, kamaratov. Ano, mozno som paradna, ale nechcem ist do kauflandu, tesca predavacku robit. To vazne nie, ale zase nechcem byt zneuzivana.
Ja pevne evrim, ze sa na mna obrati stastie a najdem si pracu. Ako samotna praca je dobra, na to sa nemozem stazovat, iba na neho :(

vedeli by ste mi poradit, v com je dnes dobre podnikat, otvorit si zivnost? Niekedy citim, ze bude lepsie, ked budem sama sebe panom. Pracovita som dost, nepotrebujem, aby ma druhy motivoval, viem sa snazit. Len akosi neviem najst ten spravny smer, hladam sebaistotu a potom sa mi stava, ze spoznavam ludi, co ma len vyuzivaju.

Mna to velmi hneva, ze to tak je a vo vnutri som akoby zablokovana. Branim sa, ale nie vzdy. Vzdy mi vie tak argumentovat, ze ja neviem ako sa niekedy obranit.
A ano je taky, ze ohovora druhych ludi. Jeho najlepsi kamarat odide a uz riesi ako je obleceny, ze ma nove auto, co robi nespravne, ako sa sprava...
trosku som aj v pasci, lebo sa chystam na externe studium, a on nema s tym problem, keby som chybala aj pocas tyzdna. Nerobil by problemy. Praveze by bol rad, ze mi da nizsiu vyplatu. nepovedal mi, ze to je z toho dovodu, ale vycitila som to. V tomto mam azse velku vyhodu, nie kazdy a vsade je schopne ustupit a povolit mi. Preto zacinam znazovat aj tu zivnost.

Angelika3

Pánabeka, to je ale lakomý sviniar!
Jasné, že ťa využíva a na príspevok na stravovanie máš nárok zo zákona!
Držím palce, aby si si našla čo najskôr prácu niekde inde.

zamestnanec

Na tvojom mieste si zistim na poistovni zdravotnej a socialnej ci za teba plati vobec odvody!
A na veriacich sa nespoliehaj tiez ooznam takych co sa tvarua zbozne a pritom su to najvacsie svine falosne pokrytecke ohovaracske a prefikane
Skutocne veriaci clovek zije svoju vieru v tichosti a nepotrebuje ju prezentovat na verejnosti okate.