Caute problem mam takyto: uz viackrat som isiel vonku bez toho aby som doma spomenul kam idem. A ked som sa vratil, rodicia sa pytali ako bolo v Auparku/v kine atď. Proste vedeli kde som bez toho, aby som im to povedal.
Napadlo ma teoreticky ci nie su nejak napojeny na moj telefon. Je nejaka appka ktora by to umoznovala? K mojmu telefonu ale nemaju pristup resp. nepoznaju heslo.
Co myslite? A nie nie je to fake tema. Zaujimaju ma vase nazory.
Moze mat napichnuty moj telefon?
Vola sa to urcovanie polohy. Mama ti posle ziadost o urcovanie polohy, ty to odkliknes a potom bude vediet vzdy. Ani si o tom nemusel vediet, mama ti poslala ziadost o povolenie urcovania polohy ked si sa sprchoval a odklikla to za teba. Volaj operatorovi a daj to zrusit....easy
Jasné že sú appky, ak máš technickejších rodičov viac ako si ty sám, na spy aplikácie stačí hard reset telefónu, ďalej ta môže niekto stopovať cez rôzne účty ktoré máš online (nielen rodičia), ak používaš účet na googli ten kto pozná heslo môže prezvoniť telefón zistiť jeho pozíciu, zablokovať vymazávať údaje.
Je hrozne veľa spôsobov ak by si mal záujem daj sem mail kontaktujem ťa môžem ti všetko vysvetliť a pomôcť zabezpečiť.
Jumbacisko, tvoji rodičia na sto pro pracujú pre tajných. Už to teraz vieš, vedeli o tebe všetko aj predtým, čo si stváral, kde si bol, s kým si bol, čo si si pozeral na nete, čo si hovoril a keď spolupracujú s mimozemšťanmi, tak vedia aj čo si myslíš. Ty to dáš a nezblázniš sa! Trochu tomu verím:-) Teraz prichádza nová fáza, tzv. sabotáž! Vieš o všetkom, tak všetko sabotuj, keď sa ti chce. Podľa mňa sledujú aj tvoj pohyb a keď sa nezačneš správať normálne, tak už je na teba nachystaná raketka. Prajem ti dobrú noc a krásne sníčky!
Podla mna to je blbost. Mozno sa spytali tvojich kamosov kde si bol alebo ta fakt spehovali ale ta videli nejaki znami a povedali im to. Tak skus si nezobrat mobil so sebou nabuduce alebo ho maj vypnuty
asi ta spehovali a boli tam s tebou a nevies o tom... vsak sa ich opytaj prosim ta