Prosim poradte mi ,kazdy nazor si cenim, neignorujte ma

Príspevok v téme: Prosim poradte mi ,kazdy nazor si cenim, neignorujte ma
prosimporadtemi

Mam 22 rokov a mam dokonceny len jeden rok na strednej hotelovej akademii. Mam externe. Mam silne depresie,uzkosti a rozdvojenu osobnost .Konci skolsky rok a ja som ani neotvorila knihu zo skoly. Po roku brania,vymienania antidepresiv som sa rozhodla s nimi skoncit lebo ziadne nepomohli akurat som z jednych pribrala 25kg... Pocas celeho skolskeho roka som mala problemy vobec existovat a dozit sa druheho dna.. Teraz ked uz neberiem ziadne lieky a uz niesom chodiaci zombi tak rozmyslam co so skolou....

Stihnem sa doucit do komisionaliek zameskane ucivo a prejst rocnik ? Ci to mam so skolou vzdat a najst si pracu v zahranici ...ci nemam sancu sa to doucit do troch mesiacov a mam opakovat rocnik ?

To ze som mala v skole "prestavku" cca 3 roky to je ina tema ...

sg

Moja dcerka ma hotelovu akademiu a teraz robi v zahranici, nevzdavaj to, snaz sa ukoncit skolu, hoci budes opakovat rocnik. Skus pozriet stranku www.anezka . sk /bez medzier/, napis im mail, ze chces diagnostiku zdr.stavu po telefone, alebo vycestuj, pani Anezka ti pomoze.

chimchim

Myslím si, že nad tým či školu ukončíš alebo budeš pokračovať v edukácii, je iba na tebe. Podporujem vzdelanie, no neviem aké ťažké je zameškané učivo na tvojej škole. Každopádne by som zabojovala o prejdenie ročníkom. Držím palce a veľa šťastia do budúcnosti, ktorú (pevne verím) už viac čierne nevidíš.