Neviem co mam robit

Príspevok v téme: Neviem co mam robit
Tiezzzz

Mam 22 rokov a mam dokonceny len jeden rok na strednej hotelovej akademii. Mam externe. Mam silne depresie,uzkosti a rozdvojenu osobnost .Konci skolsky rok a ja som ani neotvorila knihu zo skoly. Po roku brania,vymienania antidepresiv som sa rozhodla s nimi skoncit lebo ziadne nepomohli akurat som z jednych pribrala 25kg... Pocas celeho skolskeho roka som mala problemy vobec existovat a dozit sa druheho dna.. Teraz ked uz neberiem ziadne lieky a uz niesom chodiaci zombi tak rozmyslam co so skolou....

Stihnem sa doucit do komisionaliek zameskane ucivo a prejst rocnik ? Ci to mam so skolou vzdat a najst si pracu v zahranici ...ci nemam sancu sa to doucit do troch mesiacov a mam opakovat rocnik ?

To ze som mala v skole "prestavku" cca 3 roky to je ina tema ...

Marekk1123

Určite neodporúčam ísť do zahraničia, keď som mal depresie ja tak mi vôbec nepomáhalo keď som bol sám, lepšie som sa cítil pri blízkych a priateľoch, teda pokiaľ to niesu oni čo ti v istom smere znepríjemňujú život.

Usmiata335

Určite sa skús naučiť, ale keď vieš že na to nemáš a že to nezvládneš, tak sa tým radšej netráp... depresia sa ti môže takýmto spôsobom keď sa budeš vystavovať velmi stresujúcim situáciam rýchlo vrátiť naspeť a to už nehovorím o uzkosti. Radšej si zaplať kurz cudzieho jazyka a choď do zahraničia vypomáhať napríklad do kuchyne, alebo robiť chyžnú. Kamarát tiež má iba 2 roky strednej a pracuje v rakúsku ako animátor cez leto deťom v dennych táboroch čo si slušne zarobí a mimo leto robí v kuchyni a vypomáha... síce to má cez známeho, ale určite sa dá niečo si zohnať aj sám.