Antidepresiva svinstvo

Byvalydepko

Ja som zacal brat antidepresiva a pozoroval som, co so mnou robia. Prisiel som viacmenej na to, ze problemy nie su az velke take, ake si ich depresivny clovek v hlave nastavi. K zivotu treba urcitu davku lahostajnosti a nerobit z blchy slona. Energiu, ktoru som predtym daval do horekovania som presunul na riesenie problemu. Potom som AD vysadil a dalej som uz pokracoval v zivote podla toho, aky pohlad na svet mi nastavili. Ide to aj bez nich celkom v pohode verte mi, ale treba ich podla mna skusit s rozumom a hned pri ich nasadzovani sa pytat psychiatra, ako sa daju vysadit.

LGD

Ja som si nasadila deprim tabletky z lubovnika bodkovaneho.Myslím ze nebudrm mat potom cas v praci novej mysliet na depresie a chceli by sme s manzelom potom bábätko.

Preteba

DankaFontanka, keď sa chceš vysporiadať s depresiami, ako prvé Ti odporúčam, zistiť čo ich vyvoláva. Antidepresívami sa nelieči, ale utlmuje, keď to človek nezvláda. Osobne by som namiesto liekov hľadala priateľa/ku, ktorá by ma psychicky podporila. Depresívny človek potrebuje v prvom rade oporu, porozumenie a odvahu si priznať aj svoj podiel.

DankaFontanka

dva nazory co mi dnes hucali hlavou ked som sedela v cakarni u psychiatricky ..... povedat jej ze uz som prestala brat AD alebo popytat nove ?

1. vysadila som ich pred cca 4 mesiacmi ...2 tyzdne co som ich vysadzovala som prezivala peklo na zemi... teraz mam depresiu ale ani s nimi to nebolo lepsie ....len taka ina forma depresie a uz som vyskusala 4 druhy a pribrala som 25kg a mam strije po celom tele

2. nazor... neviem ako mam inak prezit depresiu ...ako inak to riesit ..zdrava strava nepomaha (nestaci) a ani pohyb