Pomoc,už to nezvládam

Príspevok v téme: Pomoc,už to nezvládam
julianetta

Ahojte..Chodím s mojim priateľom vyše roka,no jeho sestra sa nám do všetkého pletie,motá.Všetko čo chceme my,musí najprv "dovoliť" ona .. Rozmýšľame o spoločnom bývaní...-Načo,veď to je skoro,to je blbosť,netreba aby ste tak skoro spolu bývali,treba vám peniaze,nie nie nie ... Chceme ísť niekde von,ona tam nejde lebo to tam nemá rada,tak musíme ísť inde (nemusíme,len pre pokoj v rodine to radšej urobím a tým si nakladám na hlavu ešte viac) musíme jednoducho robiť všetko čo ona povie.Mám pocit,že sa k nemu správa ako jeho mama,pritom je od neho o 3 roky staršia.Ja nerozumiem prečo vkuse musí vedieť kde je,s kym je,čo robí,kedy príde domov .. Chlapec má 22 rokov ..Ja už neviem čo ďalej,som z toho nervózna a bojím sa,že sa bude môj priateľ správať tak ako to ona rozkáže..Čo mám robiť,ako jej slušne vysvetliť,že sa nám nemá miešať do nášho vzťahu ? :( som bezradná.Ďakujem

Tomas12345

Dohovárat by jej mal v prvom rade jej brat teda tvoj priatel a nie ty. Lebo ak jej to nejako vysvetlí jej brat, tak to skorej od neho pochopí a skorej to od neho príjme ako keby jej to povedala nejaka pre nu cudzia osoba teda kebyze jej to povies ty.