Transplantácia vlasov - Skúsenosti???

Príspevok v téme: Transplantácia vlasov - Skúsenosti???
erik21

Ahojte, mám 21 rokov a posledné dva roky som zacal strácať vlasy v oblasti kútov. Doteraz som sa tým veľmi nezaoberal, ale uvedomil som si, že to je horšie a horšie, tak som začal čítať všeliake články a príspevky na webe.. väčšina ľudí hovorí, že tabletky a olejčeky nie su veľmi účinne a že jediným riešenim je transplantacia. Chcem sa teda opytat, mate niekto AKTUALNE skusenosti s transplantaciou? Podstupili ste niekto tento zakrok a stal vysledok za to?

Stano57

Ahojte volám sa Stano ,

Po dlhom rozmýšľani som sa rozhodol mať transplantáciu vlasov v Turecku cez www.hairprof.net , malý dobre recenzie tu ale aj na incich stránkach.

Komunikácia ľahká
Prístup profesionálny
Klinika super moderná a čistučka
Lekár a tým priateľský a profesionálny
Plus celú dobu bol pri mne slovenský delegat

Taktiež čo sa mi pacilo že všetko zariadili podľa mojich predstáv a voľného času.

Dokopy mi dali 4500 stepou s metódou D.H.I , 2500 eur plus letenka

Úplne odporúčam

Vedvanast12

Ahojte, mam za sebou transplantaciu vlasov v istanbule na ktoru som sa odhodlaval asi 3 roky... mám 30r a mal som riedke vlasy, no lutujem ze som nešiel skôr. Zaplatil som si letenku, v IST na letisku ma čakal chalan, slovák ktorý bol počas transportov a aj na klinike somnou, čiže ak nevieš reč, máš ho vždy po ruke. Klinika čista a vymakaná ako v americkom filme. Taktiez dr. troska na inej urovni ako u nas... v cene je aj hotel 3 noci, teda vsetko okrem letenky. Ak chcete vediet viac napiste mi nechce sa mi to tu rozpisovat. Ale naozaj nevahajte dlho, lebo si potom budete vycitat ze ste uz davno mohli mat radnu hrivu?

V12vantage@azet.sk

Arine

Viem vám poradiť ako si zachrániť vlasy a nepotrebujete žiadnu transplantáciu. Mám to vyskúšané na sebe a za 1 rok liečby mám svoje vlasy s5. Pošlem vám aj fotky pred a po.... napíšte mi : halmor26@gmail.com

nagyd74

Ahojte ,
momentalne som 3 mesiace po vlasovej transplantacie ktoru som absolvoval v Októbri 2019 v jednej klinike v Istanbule. Musim povedat ze mal som dost velky respekt ist dotoho , ale teraz si hovorim ze bolo to najspravnejsie rozhodnutie ! Roky som pouzival rozne sera tabletky a sypal som na hlavu keratinove vlakno,, ktore vlasy opticky zahustili. Teraz ked sa pozreim späť ,boli to uplne zybtocne vyhodene peniaze. Takze pokial mate moznost ,smelo dotoho .
aby nevyzeralo ze tu robim nejaku reklamu konkretnej klinike , a mate zaujem o viac informaci ako prebehla moja vlasova transplantacia od od prveho dna mojho pobytu v Istanbule az po navrat na Slovensko , kludne mi napiste email kde vam mozem poslat aj fotky vysledkov . Mna to tak fascinovalo ze som si hlavu fotil takmer kazdy den :D
kludne napiste : nagyd74@gmail.com :)

Jakub34

Ahoj , ja mam 27 rokov a tiez mam problemy s vypadavanim vlasov tak som sa docital na nete ze transplantacia vlasov v Turecku je najlepsia co sa tyka aj cenovo , ale hlavne mal som z toho strach potom som nasiel firmu www.hairprof.net ktory vlastni jeden Slovak ktory zije v Turecku uz 12 rokov a ktora poskytuje uplne sluzby dokonca aj Slovensko hovoriaceho delegata co ma velmy tesilo pretoze sa o nic nemusim bat plus presvedcilo ma to ze spolupracuju s klinikov ktora sa specializuje na europsku klientelu. Co sa tyka cien zacinaju od 1900 Eur + letenky co je uplne v pohode na rozdiel od incich firiem v sk a cesku . Dohodly sme si to a o tyzden uz letim !

Peter 4488

Ahoj prosím mohol by som poprosiť o viac info pripadne ako sa vola klinika kde si bol zvazujem ist do Turecka len mám trošku z toho strach a hlavne aby som natrafil na dobrú kliniku vopred ďakujem

michal86

Ahoj,

ja mám čerstvú skúsenosť pár dní dozadu. Ale nakoľko čítam tvoj vek, tak je to pre teba príliš skoro, nakoľko odporúčaný je vek po 30tke, keď ti prestanú vlasy vypadávať. Pretože aj keby si teraz išiel na transku a dali ti do oblasti len kútov dajme tomu 1500-2000 štepov, tak výsledný efekt napr. po 5 rokoch môže byť asi taký, že transplantované kúty ti ostanú, ale zredne ti vertex, vrchná časť alebo postupne ti bude ubúdať predná línia a ver, že to by vyzeralo veľmi neprirodzene, takže v tvojom prípade by som ešte počkal.. Ja som čakal 13 rokov :) Čo sa týka odporúčania kliniky konkrétne SK + CZ, tak prezentujú málo štepov za dosť vysoké ceny.. a treba si uvedomiť ak si typ NW3 - NW5 tak 1000 štepov, ktoré u nás robia za pár tisícov ti nič nevyrieši pretože je potrebné dbať aj na hustotu vyrastených vlasov po transke. Ja konkrétne som bol v Istanbule a 5000 štepov vrátane letenky a ubytka do 2.000€. Určite nájdeš veľa o Turecku a transplantácii vlasov na internete :) v CZ za môj zákrok zaplatíš 500.000 KĆ a budeš tam musieť ísť tak na 4x. Takto to máš za jeden deň celú hlavu a na druhý deň prevez a posledné pooperačné aplikácie postihnutých miest a ideš domov, trvá to síce v ten deň 8-10 hod ale máš pokoj ;-)