Dobry den, moja 4 rocna dcera mala pred dvomi tyzdnami nejaku jednodnovu brusnu virozu. Mala teplotu a 3 krat ju prehnalo. Odvtedy ma v stolici hlieny. Postupne sa mi zdalo, ze je to lepsie, lenze teraz mala asi mierny upal, lebo mala teplotu, malo mocila a bolelo ju brusko. Vtedy ani nekakala, len jej odchadzali vetry s trochou hlienu. V moci mala zvysene ketony. Po zavodneni jej teplota aj bolesti presli, lenze stolicu ma bobkovitu a ma tam znova hlieny. Krv tam nevidim, ani sa na nic nestazuje. Cim to moze by sposobene? Doktorka sa nejaķo k tomu nevyjadrovala, no ja mam z toho stres. Dakujem
Hlieny v stolici
Dakujem za odpovede :). Ona ako nastupila do skolky, tak je v jednom kuse chora. Aj jej vyberali mandle, ale vobec to nepomohlo. Akurat to dopomohlo k panickemu strachu z lekarov, co ona bola predtym s nimi v pohode. Sme objednani aj na alergologiu, len u nas je to s nimi bieda, ideme tam az v septembri. Vyskusam zatial to mlieko, uvidim, co tie parazity a ak sa to nezlepsi, tak budem patrat dalej. Urcite to nenecham len tak.
nie je to nic vazne, ma zahlieneny organizmus a preto aj tie hnlieny v stolici. Na doporucenie lekarky /a to som vedela aj ja som vysadila kravske mlieko, nahrad ho ovcimi, kozymi mliekami, jogurtami a na odhlienenie celeho tela je vyborny Solmucol, toho sa nemusis bat, je to nechemicky odhlienovac, moze sa uzivat aj dlhodobo.Ak by to nepreslo, treba patrat dalej, co nema intolerancie na niektore potraviny, najvacsiu galibu robi lepok a coraz viac ludi ma z neho problemy, cize obmedzit biele psenicne pecivo.
to mozu byt aj ine veci. urcite skus naliehat na lekarov nech vylucia chronovu chorobu a ulceroznu kolitidu
Ona mala vo februari robene u detskej odbery na celiakiu, kedze ja ju mam a mala to negativne. Teraz som davala stolicu na vysetrenie na parazity, tak uvidime. Inak je v pohode, ani pri kakani sa nestazuje, len ma take akoby mokre prdy (pardon za vyraz) a vtedy asi vybehnu tie hlieny, pomedzi toho tie bobky.
tak zblblo, ze to dalo 2x
Pytat si ziadanku na detsku gastroenteorologicku ambulanciu, tam to maju vysetrit , len sa nenechat odbit peditrickou
Pytat si ziadanku na detsku gastroenteorologicku ambulanciu, tam to maju vysetrit , len sa nenechat odbit peditrickou