Muži introverti a sex + vekovy rozdiel

Príspevok v téme: Muži introverti a sex + vekovy rozdiel
fgg

Ahojte. Spoznala som sa s užasnym mužom, sadli sme si, obaja sme tak trochu introverti. Je to moja spriaznena duša. Obaja sa veľmi pritahujeme.

Teraz budete krutiť hlavou. On ma vyše 40, ja 20. Všeobecne sa mi vždy pačili vždy starši muži. Mladi ma nevzrusuju.

Samozrejme, nie je to len o veku, ale potom je aj doležite čo ma v hlave. Som tak trochu sapiosexualka.

Ide o to, že ja som panna a on to tuši. A mne sa zdá, že ho práve to na mne vzrušuje.

Nerada tu pišem take intimne veci..ale už sme parkrat skončili na jeho posteli, bozkavali sa, objimali, hladkali, ale k sexu nikdy nedošlo.

Maximalne on sa ma dotykal tam dole a prstoval ma. Ja sa však trochu hanbim tiež mu rozopnuť nohavice. A viete prečo? Lebo citim, že sa trochu hanbi za svoje telo, aj ked naozaj nemusi, lebo mne nevadi že je trochu pri sebe, je to taký moj zlaty macko, ale viem, že je to blok v hlave, ani ja napr. nie som najspokojnejšia s mojimi prsiami.

No a potom, už som aj viackrat ležala oblečena (on tiež) na vrchu na ňom a "toho dole" som akosi necitila.

A vravim si, že čo ak ho ma menši a nechce, aby som sa ho tam chytala...Nechcem aby sa citil pre to nepohodlne alebo blbo.

Iný muž by mi tam už aj sám tu ruku dal nie? Ked ja neviem..on je všebecne taky nesebecky a mysli vždy skor na iných, dokonca mu robi velmi dobre, ked to robi mne. Ale ja by som mu to chcela odplatit..len sa bojim že on to možno nechce.

Poradite mi prosim?