Ahojte..už keď ste si prečítali názov určite ste si pomysleli aká som krava a úprimne sa vám nečudujem ved kto by takto ublížil najlepšej kamarátke.Samozrejme som jej o tom hneď povedala nedokázala by som to tajiť.Nemôžem sa obraňovať tým , že som bola veľmi opitá ani tým , že to na mňa ten chlapec skúšal už veľa krát aj keď má frajerku ktorou nieje táto moja kamarátka ale iné dievča. Naozaj veľmi to ľutujem lebo mi na nej záleží a ona by mi niečo také nikdy nespravila..no to som si myslela aj o sebe.Rozprávali sme sa o tom a tvrdí mi že sa nehnevá no je strašne sklamaná a z celej tej situácie sa jej pochopiteľne zdvíha žlč a ešte k tomu aby to nebolo zlé na ňu (ikeď nehovorím , že to je ideálne ) paktuje so zadaným áno ale on je hrozný kurevník a ona sa proste aj tak z mne nepochopených dôvodov zaľúbila....Vlastne ani neviem čo sa vás pýtam asi či ste niekto zažili podobnú situáciu alebo boli svedkom niečoho podobného a ako to dopadlo ? Myslíte , že mi niekedy odpustí? Mimochodom mám 18 a som zo seba veľmi neštastná tak tu píšem ..
Mala som niečo s láskou svojej najlepšej kamarátky
Na toto by som žalúdok asi nemala
A co si myslis ty sama o sebe? To by ma fakt zaujimalo. A nie, nemusis odpovedat v hadankach.
Na svoju kamaratku sa mozes vykaslat, ohladom tejto situacie. Ona s tym nic nema a ani mat nebude. Moze akurat len tak slintat a vie o tom.
Naco si s nim liezla do postele ked si vedela ze ma priatelku? A ako malicky bonus tvoja kamaratka zalubena donho.. Ved s nim ani nechodis ani nic, tvoja hodnota je dost mizerna. Nemyslis?
Skvor by ma trapilo na tvojom mieste co budu hovorit o mne ostatni ludia, ti, ktori pridu do kontaktu s tym typkom. A on sa urcite pochvali, tomu ver.
No tak aspoň si uvedomuješ čo si spravila a je ti to úprimne ľúto. Ja som mala takú "kamarátku", ktorá mi moju lásku nielenže prebrala, ale potom s ním aj nejakú dobu chodila a nielenže jej to vôbec nebolo ľúto, ale mala som pocit, že jej moje poníženie ešte robí dobre.
Napr. raz prišla ku mne domov, či jej nepožičiam špirálu, lebo s ním ide na rande, pritom bývala odo mňa iba o dom ďalej a potom si dobrých 15 min. pretierala mihalnice tou špirálou, pritom ja som myslela len na to, že už mám tej špirály málo a v 16 rokoch človek počíta každý halier čo dostane od rodičov, takže odložiť si na novú je celkom ekonomicky výkon. Ach tie časy :-)))
Žiaľ bola som natoľko hlúpa a slabá, že som jej nikdy nevedela nič vytknúť a ozvať sa na svoju obhajobu.
Ty si si uvedomila chybu, ospravedlnila si sa.
Navyše ten chlapec na teba tlačil, tak čo už, bolo to lákavé a ty si podľahla. Ja si myslím, že tvoju kamarátku časom hnev na teba prejde a možno ju časom prejde aj tá neopätovaná láska :-) ste ešte mladučké a navyše taký chalan čo je zadaný a strieda pritom baby aj tak nie je žiadna výhra. Teraz to berieš akoby sa stalo niečo vážne, ale raz sa na tom možno ešte aj zasmejete.
Poviem ti jednu moju príhodu... bolo raz jedno dievča ktoré sa mi hrozne páčilo a bol som do nej zbláznený lenže ako mladý dobrák som skončil vo friendzone ale bol som tu pre ňu aj keď som si uvedomoval friendzonu ale jedneho dňa môj najlepší kamoš sa opil a muchlovali sa spolu a vytratili sa na 3 hodiny dakde. Stále sa bavíme ale to sklamanie si so sebou už nesiem cez desať rokov a nikdy mu to nezabudnem pretože kamoš veľmi dobre vedel čo som k nej cítil.
Priprav sa, že je možné, že tá tvoja kamoška ti síce môže odpustiť ale nezabudne.
Ach, kolko mate 15-16 rockov? Krasne casy, skoda ze su prec. K teme, laska alebo partnerka mojho kamarata je posvatna vec, takze tym je asi pobedane vsetko...nikdy!