Erektilna dysfunkcia v "mladom veku"

Príspevok v téme: Erektilna dysfunkcia v "mladom veku"
MilanRK1

Ahojte, mam 28 rokov a ako z nazvu citate problem s dosiahnutim erekcie.... Pri pohlavnom styku erekciu sice dosiahniem, ale penis nie je natolko tvrdy, aby sme mohli mat s manzelkou pohlavny styk. Nepostacuje ani na zavedenie do posvy.... Tento stav sa viacmenej taha uz 4 mesiac .... Preto sa chcem spytat Vas chlapov, popripade zien ak budu vediet :), na nejaky kvalitny pripravok, ktory by mi tento problem pomohol vyriesit. Mam na mysli nieco co sa berie kazdy den a lieci slabsiu erekciu.... Ziadny Clavin a Zerex ...to mam vyskusane, ale bezuspesne.
Zo psychiky to byt nemoze, lebo som uplne kludny. Cholesterol, glukozu a ostatne krvne parametre mam ok. U urologa som zatial nebol, ale ak sa to nezlepsi, tak budem usiet. Preto moja dalsia otazka znie ako takeho vysetrednie prebieha a ci treba aj vymenny listok od obvodaka. Dakujem vsetkym za opovede

Kubo11

Ja by som išiel hneď k urológovi. 4 mesiace, nebral by som to na ľahkú váhu. Môže to byť niečo s cievami, alebo chrbticou. Výmenný lístok potrebuješ. Sú aj súkromné kliniky kde lístok netreba. K tej psychike - nikdy nevieš. Prajem skoré uzdravenie.