ahojte, vie mi niekto poradit? mam 20 rokov a problem s osmickou, s predchadzajucimi bolo vsetko ok, ale tato tretia mi strasne tlaci na tu kozu ci co je to tam vzadu a zapaluje sa mi to, a napriek tomu, ze dodrziavam ustnu hygienu, zapacha mi z ust..uz som z toho na nervy, zubarka mi povedala, ze si mam akurat poriadne umyvat zuby ze to prejde, ale ja mam nervy uz aj pobozkat svojho priatela, stale mam zuvacky v ustach a neviem, dokedy ma to bude bavit (nie, ze by ma to teraz bavilo). skusam si na to davat salviu, ale nepomaha..vie mi niekto pomoct, aby mi tak nepachlo z ust, citim sa trapne..mam pocit, ze mi to aj zacina hnisat...porazi ma...dakujem ..:(
trapi ma zub- osmicka
zakazdym,ked si vyplachnem usta salviou alebo repikom, si myslim, ze uz to bude ok..ale staci, ze si idem umyt zuby a potom ma to boli az tak, ze mi je do placu..a dopovat sa stale ibalginom sa nechcem..v kazdom pripade dakujem za podporu...s tymi zubami ma clovek vzdy nieco.. :)
nechcem, aby na mna niekto pozeral ako na hypochondra, to zasa pockam na svoju zubarku...aj oco uz na mna minule pozeral s tym, ze ved to prejde..ale mne to prekaza...mam ten zub uz skoro cely vonku, uz len ta zadna cast- a prave ta mi tlaci na tu kozu ci co to je a tam sa mi to zapaluje
volam cely tyzden zubarke, ale asi je na dovolenke, lebo nedviha...hnisa mi to a mna to uz vazne nebavi, nepomaha repik ani salvia..ja chcem dat ten zub preeec :(
no, mam znameho zubara, pytala som sa na to.....osmicky nie su take dolezite a obycajne su to jedni z 1. zubov, co vytrhava, lebo kym sa uplne prerezu, tak sa pokazia.....j mozne, ze ti to opuchne, a budes musiet antibiotika, potom ti vyrastie a vytrhnu ti ho....ale moj zubar by ti to asi nejako riesil...zmen zubarku, sa mi to nezda....