som nanič,nemam kamaratov,nik ma nema rad

Príspevok v téme: som nanič,nemam kamaratov,nik ma nema rad
zabitema098

Zdravim. Je mi uplne hrozne. Nemam kamaratov. Chodim do 7. triedy, som dievca. Som skareda, chlapec by o mna ani okom nezavadil. Nemam ziadne talenty, strasne rychlo sa vzdavam. Nikto ma nema rad. Nikto mi nenapise ako sa mam, nikto ma nezavola von. S nikym nemam prehlbene kamaratstvo. Je mi zo seba zle. Zijem v ruzomberku a je to tu hrozne. Bojim sa vychadzat von lebo viem ze vsetci si myslia aka som skareda a hnusna. Nevladzem. Boji sa ake bude leto. Nebudem mat s kym chodit von. Budem sa doma nudit s mojou mamou(Otca nemam). Som tak strasne nanic. A k tomu sa stale iba prezieram ako hnusne prasa. Je mi zo seba zle. Obcas aj cvicim ale neviem... moje znamky su 1-2 z matiky aj 3. Nikam to v zivote nedotiahnem. Viem to. Ved aha moj pristup je uplne hrozny. Nikto si ma nevazi lebo som nanic a vsetko robim zle. Som menejcenna. Vsetci su vtipni zabavni a zdravi a pekni. A ja? Ja som kus hovna.doslova. stale sa len opustam lebo som fakt skareda hnusna netalentovana je mi zo seba zle. Vidim tie hnusne pohlady ked ma niekto vidi. Mam akne a hnusnu postavu. Nemam ani na pekne oblecenie. Teraz bude v nasom meste jarmok a ja nemam ziadne peniaze. Nikam nebudem moct ist. Chcem umriet.
Nie je tu niekto v mojom veku tiez bez kamaratov kto by si chcel pisat alebo tak?

NeznamyTHM1986

Ragnar11: čo ja viem? tak si skús najsť nejakú špecifickú zálubu alebo niečo pod. ja som svojím spôsobom maval tiež pod. problemy jak ty a zlepšiť mi to pomohlo napr. to, že napr. kedže medzi moje záľuby patrí aj metal a rock muzika, tak som začal chodiť najprv do internetových chatov, neskôr aj na koncerty a tak

Kam123

Vo tvojom veku si ešte dieťa a si ešte len vo vývine, vekom ľudia opeknievajú tak sa neboj času máš ešte stále dosť a na strednej sú podstatne lepšie vzťahy ako na základnej škole. Tam si ľahšie nájdeš kamarátov lebo študujete rovnaký odbor teda vás aj všetkých viacmenej baví tá istá vec.
Na to akné by som ti odporúčal sa vyhýbať sladkému hlavne čokoláda/kofola/coca-cola... vo tvojom veku som mal príšerné akné ale od takého 18-19 roku sa mi to postupom stratilo. Teraz spätne aj viem prečo som tak vyzeral, čokolády som jedol na kilá a kofolu pil na litre. :) Až prechod z kofoly na pivo ma ušetril pred vyrážkami. :o)