Chcem sa opytat - mam novu priatelku a ta ma ale uplne necitlive prsia. Ma svoje velkost 2 a mozem jej ich stiskat a stlacat akoukolvek silou a aj bradavky a ona to vobec neciti. Je to v poriadku? Ja som sa az zlakol, ze na stisk velkou chlapskou silou vobec nereaguje.
Necitlive prsia
Tak je menej citliva no, ziaden gynekolog to nebude riesit ak ma zdrave prsia. Ty sa tiez tym netrap. Kazdy clovek je iny.
trubkovi : no načo asi ty mudrlant.. aby zažila slasť nie ? AJ on.. to je otazka omg :D
tak vieš, ja som preto hneď reagovala keď som to čítala, lebo sama som na bradavky a celkovo prsia dosť citlivá, tiež sa mi už stalo, že som zažila aj orgazmus pritom, dokonca aj keď ma priateľ iba prstoval, tak to je fakt zvláštne že to takto má.. a že sa nevie nikdy urobiť.. hmmm.. ako ja som počula, že niektoré baby nemôžu nikdy dosiahnuť vrchol, ani sami ani s partnerom, ale to môže byť viac príčin.. možno je to v polohe, v akej sa milujete, možno sa dostatočne neuvoľní, možno by to chcelo viac sa jej venovať klitorisu, prípadne ju dokončiť orálne, niektoré baby to vraj majú radšej ako samotný koitus.. možno to oživiť nejakou úplne inou aj krkolomnejšou polohou, akú ste ešte nikdy neskúšali.. milovanie je tiež umenie a chce to čo najviac experimentovať.. napr. mám kamarátku, ktorá sa vyslovene vie urobiť iba pri misionárovi, inak nikdy.. a niektoré zas iba keď sú ony hore, prípadne zozadu.. každej vyhovuje niečo iné, skúste to obmieňať , skúšať, bude to iste úžasné, ak práve tebe sa to podarí, že to zažije prvýkrát.. ja by som bez toho už ani žiť nevedela :D A MOžNO sa do teba ešte viac vďaka tomu zamiluje.. :) kamasútra má mnoho variant, určite ste ešte nepreskúmali všetky.. a základ je KLITORIS :) zato ťa inak uznávam, že niesi sebec a myslíš na ňu, len sa nevzdávaj :) a ešte jedna vec mi napadla.. existujú také poradenské stránky, aj gynekologické, skús si na nete nejakú nájsť, tam sa ľudia anonymne pod prezývkou môžu pýtať a odpovedajú im školení lekári, tak skús tam popísať problém, prip. skopírovať presne to, čo si napísal sem, a pri troche šťastia, ak sa s tým už dotyčný doktor stretol, odpovie Ti bez toho, aby tvoja priateľka o tom tušila.. a ak ti odporučí, aby ste zašli predsa do ambulancie, potom jej to môžeš opatrne naznačiť.. :) lebo fakt toto je zvláštne.. veď koľkých mužov takých poznáš, ak by sme to obrátili, ktorí by vydržali, keby im žena z celej sily stláča semenníky ? :D myslím, že ani jeden, každý by pritom zvracal a umieral.. veľa šťastia, nech tomu čím skôr prídeš na koreň :) budem rada, ako som už písala, ak dáš vedieť, čo je nové :)
a na čo jej chytáš prsia?
Smolinka - ja viem, ako baby na to reaguju - mal som ich uz niekolko a som celkom skuseny a presne, mal som aj take, ze stacilo drazdit prsia a bol orgazmus aj bez penetracie. A vsetky mali pri mne orgazmus, lebo si potrpim na to, ze chcem uspokojit babu - ze nechcem byt sebec. A prave preto, ze je nova, tak som skusal drazdit bradavky a pytal som sa jej, ci je to OK a ona, ze mozem ako silno chcem. Ja ze si robi srandu. A stve ma, ze name orgazmus pri mne. Zvlhne uplne az tak, ze ked je na mne, tak mi to az tecie po stehnach a ja sa viem ovladat tak, ze si viem regulovat ejakulaciu. Skusal som ju aj pol hodiny sulozit a nic - akurat ju to potom na druhy den bolelo od vysuchania. Vravela, ze v zivote nemala orgazmus - sex ma velmi rada, ale nikdy nevyvrcholila. A aj zadok jej mozem stisnut a plesknut silno a nic, ale to neriesim, to sa da vydrzat, len tie prsia mi nejdu do hlavy, ze ako to ma. Skusim jej to niekedy povedat, len sme spolu iba velmi kratko, tak si zatial netrufam, lebo neviem ako by reagovala.
A dakujem za radu.
no myslím, že toto úplne v poriadku nieje.. ak necíti žiaden tlak, najmä ak jej ich stláčaš silno a ona vôbec nato nijak nezareaguje.. rasťo a to jej stláčaš ako počas predohry pred sexom, keď sa s ňou maznáš a chceš ju vydráždiť, alebo len tak zo srandy ju "testuješ" koľko vydrží ? :O to by ma celkom zaujímalo.. skúšal si jej bozkávať prsia alebo bradavky láskať jazykom ? ani vtedy nebolo vidno žiaden rozdiel ? každopádne, ako nie každá baba je rovnako na prsia citlivá, niektoré vedia dosiahnuť aj orgazmus keď sa im partner "hrá" s prsiami.. a niektoré nič, ale toto mi príde prehnané .. v každom prípade by to asi chcelo konzultáciu s gynekologičkou, bolo by vhodné zistiť, čo si fundovaný lekár o tom myslí,.. skús ju poslať na gyndu.. aspoň pre každý prípad, nech ste si istí, či to nič nieje.. držím palce, potom daj vedieť ako to dopadlo... :) :)
Nie prosim. Naozaj to nie je fake. Mne to tiez prislo neuveritelne a stlacal som len pomaly viac, lebo som si myslel, ze sa pretvaruje a robi si zo mna srandu a ze ju to zrazu velmi zaboli, ked prekonam nejaku hranicu jej vydrze. Inak este som zabudol - ona ma 28 a vraj to mala stale tak.
Prosim naozaj toto nepovaxujte za fake.
Myslite, ze by s to mala povedat nejakemu lekarovi?
Ona dotyk citi normalne, len ju vobec neboli silny tlak.
Mne je jasne, ze zeny mavaju zvycajne velmi citlive prsia a zvlast bradavky a maju dni, ked sa ich ani nemozu dotknut. Prave preto pisem, ze som to takto este nezazil.
fake téma