Menštruácia a dovolenka

Príspevok v téme: Menštruácia a dovolenka
Samuelfgh

Dobrý deň,

Začiatkom júla sa chystám spolu s kamarátmi na dovolenku k moru. Všetko je už zaplatené, no jedna kamarátka nakoniec nevie či pôjde - kvôli menštruácii. Prežíva to veľmi bolestivo a rozhodne nechcem aby sa trápila. Odchádzame 2.júla, no menštruáciu, ktorú teraz mala dostať 28.5, ešte nedostala a má kŕče. Ak nepôjde, nebude môcť ísť ani jej mladšia sesternica a v konečnom dôsledku pôjdeme traja za cenu piatich.

Keďže sa sama veľmi teší, no je mi trápne to s ňou neustále rozoberať navyše keď má v tom čase premenlivú náladu, rád by som sa vás, hlavne žien, spýtal na pomoc. Viem len toľko, že je to bolestivé, čo u nej platí dvojnásobne a že sa opakuje. Vedeli by ste mi pomôcť, čím jej to môžem urýchliť, prípadne oddialiť?

Nechcem jej kupovať tabletky a zbytočnú chémiu, rád by som ju napríklad nenápadne pozval na nejaký čaj alebo tak ak existuje dačo čo na to pomáha. Prosím pomôžte, budem veľmi rád a určite sa aj kamarátka napokon poteší.

VikyAny1409

Ahoj! Hm...moja kamarátka hovorila že menštuáciu ti vie odialiť citrónová voda podobu 3-4 dní...a je to fakt reálne mojej kamoške meškal skoro týžden keď pija citrónovú vodu...každý deň aspoň ráno a večer alebo počas dňa

Najčítanejšie články