Zdravim, bezne sa nezaoberam vyznamom snov a vacsinou si ani nepamatam, co sa mi snivalo, ale dnes mi to nejak vrta hlavou :D Snivalo sa mi, ze som bola akoby na takom vyhliadkovom lete a mali sme nehodu. Lietadlo spadlo niekde v horach, mne sa vsak podarilo ako jedinej dostat na vrch jedneho pohoria. Pilot aj ostatni pasazieri ostali dole. Potom sa zrazu strhla strasna burka, z toho kopca sa zosunula lavina plus vybuchla sopka a nadol sa valila lava. Videla som tych ludi dole umierat, strasne ma to mrzelo a chcela som im pomoct. Ale nejako som sa nevedela dostat z toho vrcholu, proste bol to strasny pocit, vidiet niekoho bojovat o holy zivot pricom vy ste uplne v poriadku a nezmozete nic. Potom som sa prebudila s mizernou naladou, ze som ich nezachranila a doteraz mi to vrta hlavou, ani neviem preco. Vravim, bezne sa takymito vecami nezaoberam, avsak teraz ma seriozne zaujima, co by to mohlo cele znamenat. Ak ste sa docitali az sem, tak vdaka za vas cas a taktiez dakujem za kazdu odpoved. Majte pekny den :)