Aké ste mali skóre príznaky tehotenstva?

Príspevok v téme: Aké ste mali skóre príznaky tehotenstva?
Ruthyie

Zdravim :)
Otázka hlavne pre damy, ktoré majú detičky.
Aké boli Vaše prvé tehotenské príznaky a kedy sa objavili?
Ja mám momentálne dosť problémy s trávením, občas kŕče, som stále unavená a veľa spím, chute a náladovosť. Lenže mám pred menštruáciou tak to môže byť aj tým.
Ale čo je nová vec, takmer z večera do rána sa mi strašne naliali prsia, pomaly o číslo väčšie, a bolia ma pri každom dotyku. To sa mi nestalo ešte nikdy. Pritom na váhe som nepribrala.
Som v 23 dní cyklu. Ale minulý mesiac som mala menštruáciu len slabu a trvalá tak 3-4 dni (zvyčajne krvácanie ako blázon a trvá to tak 8 dní)
Ale s partnerom máme obaja problémy s plodnosťou takže sa mi to aj tak nezdá.
Ďakujem za postrehy a skúsenosti.

poradim38

Ze by ist na gyndu slecna???????? Ak mas problemy otehotniet, tak tehotna z vecsieho percenta nebudes.......... mne to sedi na priznaky ms....... tiez som prv ked som mala ms ako 20 rocna, este aj pred 20tkou tak mi trvala 4 dni, ziadne bolesti, slabunke krvacanie a ani som nevedela ze ju mam, ako roky pribudali, pribudali aj nove prejavy........ po porode som mala zas inak menzes a po dalsom zas inak........... no po tom 2. sa mi ustalil a uz mi trva 8 dni taktiez, krvacam ako blazon a mavam migreny jak svina......... takze si najprv toto uvedom..............ale ak chces vediet, urob test, alebo gynda...............