Prosim vas, je normalne, ze vypijem aj vyse 5 litrov vody denne ale nerobim nic namahave, v podstate vacsinu dna skor presedim? Sice je teraz dost horko ale prijde aj tak mi to vela. Mozu to byt priznaky niecoho? Inak mam 16 rokov, cca 60 kg a 170 cm. Dakujem za odpoved.
Je normalne vypit 5-6 litrov vody denne?
podla mna je to brutalna zataz pre oblicky... tie 2-3 su tak akurat
ja si to neviem ani len predstaviť toľko vypiť vody :)
Presne ako píše philips, pre laikov som to pomenovala "otrava". Tak isto môže dojsť k zníženiu koncentrácie draslíka a teda v najhoršom prípade aj k zástave sradca. Takže ani s vodou to nepreháňajte :).
JA TOLKO NEVYPIJEM ANI LEN NAHODOU
Nie je to otrava v pravom zmysle slova, ale dôjde k poklesu koncentrácie minerálov pod bezpečnú hladinu, prestupu vody z ciev odo extracelulárneho priestoru a následne k opuchom, opuch mozgu je smrteľne nebezpečný.
Otráviť sa dá aj z vody? A to odkedy? O tom som veru ešte nepočula!!
Ahoj, nie nieje to normálne. Môžu to byť príznaky aj diabetesu.. budete sa čudovať ale otráviť sa dá aj z vody takže smer lekár.
Tiež som toľko vody píla, snažím sa už pomenej vraj to škodí obličkam a celkovo sa dosť zavodnuje organizmus
Moj priatel tiez tolko pije......... aj 7 mineralok po 1,5l stiahne denne plus nepocitam ked si z kohutika nacapuje, mozno dalsich 9-10 poharov.........spominal to obvodnemu lebo on pije aj cez zimu tak, aj viac este, lebo aj caje a jedno s druhym.........no lekar na to ze to je normalne, lenze priatel ma skoro 40 rokov a je to mohutny chlap........ no ty 16 rocny, urcite nie si ani pri sebe, podla vysky......takze urcite ist k lekarovi........mozes mas nejaku poruchu
Nie, nie je to normálne! Smer lekár!