Dobry podvečer prajem. Potrebovala by som od vás žien vedieť čo použivate na nechty proti lamaniu a celkovo na spevnenie nechtov. Mňa teraz velmi trapia celkovo zničene slabe nechty, pretože som si dlhu dobu lepila umele samozrejme kvalitnym lepidlom čo som kúpila u nechtárky v salone, ale moje nechty ostali velmi zničené aj tak. Chodila som aj na gélové, ale to sa finančne nedalo kazdé 2 tyždne chodiť na dorábku. Tak som to riešila umelými, ktoré som si objednávala alebo kúpila v drogérii/obchode. Svoje prirodzene nechty som prv mala veľmi pekné, ale potom som mala stresové obdobie a hormonálne zmeny, čiže nechty si to odniesli asi najviac. Tak som to riešila umelými lebo svoje som mala katastrofálne v tom čase a do práce musím mať upravené nechty. To som však netusila že moje nechty dopadnu po tomto lepeni kvalitnym lepidlom ešte horšie. Tak teraz vas žiadam o radu, čo mi nechty zachráni? Vitamíny som si nasadila už pred mesiacom aj kvoli vlasom, ale sú zároven aj na nechty. Takže myslím skor nejaké krémiky, oleje, laky, ktoré mi to dokázu dat dokopy čo najrýchlejšie a čo máte overené. Len prosím nie žiadne predražené pripravky, lebo na vyhadzovanie nemám. Ďakujem pekne .
Zničene nechty....
hlavne si teraz toho nedávaj miliardu na tie nechty
Zuzka spominanu znacku najdes aj v beznych drogeriach napr. v 101 som ich videla. Zbytocne by si platila postovne. A myslim ze maju aj svoju slovensku stranku ale nie som si tym velmi ista.
Aha, teraz čitam že je to všetko od toho Eveline, čo radite, takže notino, okej. Dakujem este raz
Ďakujem za pomoc velmi. Určite vyskúšam teda ten eveline, uvidim čo to spraví. Momentalne použivam od Essence taky žlty olejček mal by to byt arganovy a ešte nejaky dokopy, ale zmenu nevidím a to už týžden stále vecer davam na nechty. Takže diki za radu. A ked tak vyskušam aj tie ďalsie čo radite.
Inak môžem sa spytat, kde to kúpim? Tu Eveline?
Ahoj, mala som tiež taký problém. Kamarátka mi odporučila lak značky eveline cosmetics a pomohol. Vyskúšala som dva SOS a total action, objednávam si ich na notine. Odkedy ich používam, nechty mi spevneli :) Využívam pri nákupe aj zľavy z -odkaz odstránený- Vyskúšaj
Hlavne treba trpezlivosť, olejčeky používať a lak na posilnenie nechtov
No bude trvat dlhsie kym si ich das dokopy potom ako si ich znicila gel. ci umel. nechtami. Ja mam sice od prirody pekne nechty ale raz som vyskusala gelove a ked som ich dala dole no hroza ake boli znicene. Vtedy som zacala pouzivat laky od polskej znacky Eveline. Maju rozne druhy lakov na regeneraciu a zlepsenie stavu nechtov. Tie ti vrelo odporucam z vlastnej skusenosti. Su fakt super a necht aj spevnia takze sa ti az tak nebude ani lamat. Taktiez je fajn ze beries tie vitaminy to ti tiez pomoze k regeneracii nechtov. Tiez by som ti poradila ich zozaciatku pravidelne zastrihavat a potom po istej dobe ked uz budes vidiet ze su v ppriadku ich uz nechat len volne rast a upravovat do tvaru aky chces. Tiez ak ich chces mat dlhsie a aby sa ti potom nelamali castejsie ich lakuj ked nechces farebne tak aspon priesvitnym aby boli spevnene. To by boli take moje rady.
Zuzulka mohla by som ťa poprosiť o fotku tovjich nechtov Dakujem
A vyskúšať kokosový olej mne dosť pomohol