Želám si koniec sveta lebo dnešná doba je pohroma

Príspevok v téme: Želám si koniec sveta lebo dnešná doba je pohroma
nestastny1

Otvorene je mi na grc z dnesnej doby z toho co sa propaguje z toho ze ked nieste syncek alebo dcera nejakeho znameho cloveka alebo prachaca tak ste uplna nula a kazdy vam to da pocitit. Je mi na grc z toho ze je to vsetko o tom za kolko mate na sebe dnes handry sperky ako vyzerate a koho poznate. To uz ludia dnes nemaju fakt normalne hodnoty? Keby sa na tejto zemi nieco vazne stalo co by prinutilo ludi prehodit hodnoty ktore su v zivote dolezite a co nie myslim ze by to svetu len prospelo

Aliss

Nestastny, zijes vo velmi zvlastnom svete, rozhodne nie v takom ako ja :) Ja nie som ziaden bohac, znama osobnost, nemam zamoznych rodicov. Napriek tomu, nikto mi nedava pocitit, ze som nula. A vies v com to je? Ty mas zrejme sebahodnotu na nizkej urovni, ziadna sebalaska, pozitivna mienka o sebe. Ako potom mozes vidiet svet inak? Ako sa ti potom moze nieco pekne diat? Uvedom si, ze nie svet je zly. Jasne, deju sa priserne veci, vojny, zlo. Ale zazivas vojnu na vlastnej kozi? Mas kde spat a co jest? Ak ano, tak sa pozri do svojho vnutra. Ty to mas v sebe velmi zle nastavene.

0vecka

takze ty si zelas koniec sveta teda smrt vsetkych ludi na zemi, co je podla teba ok ale to ze niekto ma peniaze a prezentuje sa tak tak to uz neni ok?

akoze nevim ako ty ale podla mna si ovela horsi clovek ako ti ktorymi pohrdas....