Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to už veľa ?

Príspevok v téme: Je to už veľa ?
Vopy

Našiel som si v práci priateľku pri ktorej som si všimol, že pije celkom často alkohol čo sa mi dosť nepáči. Pracuje vo výrobe a tým pádom je to prostredie s rôznou sortou ľudí. Po nočnej niekedy idú do stánku na dva fernety (jogurťáky), alebo si kúpia 0,5l pivo.
Keď som s ňou bol na nákup tak si kúpila gumáka (1,5l) lebo že už nemá, že niekedy ho pije 2-3 dni.

Mám si robiť starosti alebo je to ešte v norme ?

sadgirl55

Zaleži od toho čo považuješ za veľa...niekto považuje aj dve poldeci alebo piva za veľa..ja pijem zo smutku..niekto pre zabavu a niekto z nudy..takže ak sa ti to nezda skus zistiť dôvod že prečo to robi

poradim

Nie toto v norme nie je....... co to je nejaka sedlacka????? To co mas za priatelku? Ze na dva fernety do krcmy......... nenavidim zeny co takto piju, ze po robote do krcmy....... kde sme? Co ste chlapy????? Najdi si radsej inu...... zenu na urovni.......

0vecka

starosti hej ale neni to nic vynimocne. Mne by to napr vadilo ale ty musis vediet.
inak ono aj ked clovek prestane ako tu niekto pisal tak take intenzivne pitie sa moze podpisat na zdravi a velmi silno pochybujem ze prestal kazdy jeden.

ViktorkaVix

Ach jaj, to co su za vyjadrenia od tej by som utekala kade lahsie? Podla mna to je relativne, ci je to taka tragedia ako tu ludia podo mnou popisuju. Zalezi aj od veku, ked je este mlada, tak sa sali.. A z dvoch poldeci, alebo plechovky piva robit tragediu :D Jesus to snad nie.. My sme celu strednu skolu, resp. 4. rocnik chodili kazdy druhy den na pollitrovku a ne jednu. Po strednej spolu s partiou pomaly kazdy vikend v lese, v prirode alebo kade tade. Taktiez v robote sme sem tam v piatky vysli vypit. A teraz? Teraz, ked vypijem dve poldeci za pol roka mam dost a 80% mojich znamych to ma podobne. Proste dospejes a uz ta to nebavi, ani pit a uz duplom ne existovat den potom. :) Takze nedramatizuj a ked je vychodnarka, ta uz dulom ne :D.

Laura15

Mne to tiez nepride normalne ze takto pije. Ako keby nemohla vydrzat bez trosky alkoholu. Este napis ze niekedy si naleje a sama pije ...