Co vsetko povedat

Príspevok v téme: Co vsetko povedat
Nanana1

Ahoj.Ked sa zoznamite s priatelom , popripade s nim uz chodite dlhsie , co vsetko o sebe povedat.Myslim tym, napriklad , ja osobne mam problem s tym , ze som nemala velmi dobru strednu skolu, boli problemy, so spoluziakmi, dost ma urazali, dalej potom mam problem s rodinou , su urcite problemy, alkohol, peniaze.Ja som nikdy o problemoch nikomu nerozpravala.Iba o takych smiesnych ze ma vytocila mama alebo sa mi nieco nepodarilo..Ide o to ze som si raz povedala ze ked chcem mat priatela neskor muza asi by to mal vediet.Co ma trapi.No len co ak sa s vami rozide potom ked mu poviete o sebe take veci.Alebo vas zacne urazat Alebo lutovat Alebo to nebude vediet uniest ?Ako to robite?

kamo123

Ja som vo vzťahu bol vždy maximálne otvorený a odpovedal som aj keď mi to bolo nepríjemné. Partnerke som sa zdôveril aj s chúlostivými vecami lebo som jej dôveroval ako človeku, partnerovi čo dúfam, že aj ona dôverovala mne. Uvítal by som ale keby tomu tak bolo aj opačne. Vždy som z bývalkynej strany cítil nejaké tajomstvá a isté veci s ktorými sa nechcela zdôveriť čo mi aj spôsobovalo problémy ju správne pochopiť.
Ale sama musíš vedieť či partner ktorého si vyberieš je taký ktorému môžeš aj zveriť vlastný život a vieš, že bude v dobrých rukách. Inak by vzťah pre mňa nemal zmysel.

mimwi

Záleží to od toho, ako veľmi mu veríš! Ale priateľ je väčšinou človek, ktorý by mal o všetkom vedieť!

Snailovnik

Problemy ktore opisujes su z mojho pohladu uplne bezne u ludi. Nijako zavazne alebo podobne. S takymito vecami sa v pohode zdoverim aj vzdialenejsiemu kamaratovi. Zato ze niekto by vedel ze ma v skole sikanovali alebo moj dedo je alkoholik a prepil polku ich majetku? Podla mna tymto si presiel kazdi druhi slovak... A naozaj je mi jedno kto to vie. Su samozrejme veci ktore si necham Len pre partnera a ked by SME sa rozisli? Hold tak verim ze by to neobratila proti mne. A ci by mohla? No veru ze ano. Ale tak v zivote sa neda existovat 'risk free' a pokial chcem mat uprimny vztah ktory nieje Len povrchna zalezitost, rozdiskutujem s frajerkou viac menej vsetko. Su veci ktore si necham Len pre seba, je ich Malo a nijako by neovplivnili Nas vztah. Preto necitim potrebu ich vykladat ani mojej priatelke

poradim38

Hmmmmmm.....tak takto.....priatelovi s ktorym planujes buducnost a mozes mu verit, tak takemu urcite s pravdou von.......ak ta skutocne bude milovat, tak pochopi vsetko a urcite ti aj on porozprava hlbsie........... no takemu nejakemu chudacikovi co nevie pochopit ze existuju aj ine rodiny a ine problemy ako on doteraz riesil, tak od takeho odid...... a nerozpravaj nic!!!!! Taky ta ponizi, tomu ver!!! Ale kebyze mas vztah a milujes tak si k partnerovi otvorena vo vsetkom........ niekedy byva problem ze az prilis :))))).......