Póry

Príspevok v téme: Póry
Emaa123

Ahojte! Mám 15 rokov a už dosť dlho (cca 5 rokov) mám pleť plnú pórov. Začalo to vyrážkami, ktoré po prvej menštruácii skoro zmizli, ale upchatých čiernych bodiek mám neúrekom. Skúšala som rôzne čistiace géle a peelingy (Nivea, Garnier atd.). Skúšala som aj naparenie teplým uterákom, následne nanesenie masky, ktorú som si neskôr zlúpla ale stále nič. Chodím ku kozmetičke, ale zmena nie je kto vie aká veľká. Mala som aj mastičku od kožnej, ktorá tiež veľmi nezabrala. Naozaj už neviem čo mám robiť. Za všetky rady ďakujem.

sylvia95

Ahoj, určite je to aj vekom a časom sa to zmení ale máš asi mastnejší typ pokožky a treba ju pravidelne prečisťovať aj kvalitným peelingom (odporúčam od pure elements peeling s ryžou). aj tá maska pilaten je fajn na doplnenie a základ je dávať pozor na stravu lebo všetko zlé čo zjeme tak až 70 percent ide von cez kožu a ešte obzvlášť keď máš pokožku citlivú....žiadna nivea a podobné chémie by som neodporúčala radšej menej a kvalitné (ako so všetkým xixi)

ddddomiii

No takzeee hneď zajtra vbehni do tety drogerie.. alebo to zozenies aj na internete jediná pravá čierna maska značky Pilaten- jediná práva čierna Kórejska značka ktorá pomaha.. žiadne balea, ani nič také ale učinná čierna maska ktorú kúpiš v Teta drogérii alebo na nete ako som už spomínala, teraz majú aj vzorky a jedna stojí euro tak to skúsiš dať na nos a podľa účinku a spokojnosti uvidis či si kúpiš celé balenie. Je to zázrak podľa mna je dobre si pred tým napariť tvar alebo stačí umyť horúcou vodou potom naniesť masku, počkaj 15 minut a stretnúť.. je to geniálne :)