Moja skúsenosť:
8 rokov som brala HAK bez prestávky. Po vysadení prvé tri mesiace menzes v pohode takmer presne, plet kus masnejsia, vlasy zacali padat -extremne (asi tak ze od strachu som ich uz ani necesala kazdy den lebo som nechcela vidiet kolko ich zas vypadne, mam ich po pas tak som si aj poplakala),
-- po troch mesiacoch od vyasadenia vlasy prestali padat, plet aj vlasy prestali masniet uz je pokozka normalna, raz za cas na pleti daka 1-2 vyrážky (tak ako to bolo pred branim HAK), nalady kadejake- vela krat vybuchy nervozity,
-- teraz som 8 mesiacov od vysadenia menzes nemam uz dva mesiace -blbne to, pribrala som 5 kilo aj mi viac chuti jest- ale to som rada lebo som bola moc chuda, prsia sa kus zmensili, chut na sex mam výrazne vyšiu aj si to viac užijem, nalada uz v pohode
--- ked to zhonotim po 8 mesiacoch od vysadenia HAK uz som taka ista ako pred 8 rokmi - teda pred zacatim brania HAK (nalada, plet, vlasy, chut na sex, vaha), jedine musim este pockat resp. riesit s doktorom ten menzes ktorý chodi ako chce (skor nechodi ako chodi).