Chodila som s psychopatom - ako varovať ostatné?

Príspevok v téme: Chodila som s psychopatom - ako varovať ostatné?
Mirka SSS

Zdravim,

Keď som mala 19r. (už dávno) chodila som istý krátky čas s totálnym psychopatom. Mesiac sa s ním dalo a potom išlo všetko dole z kopca, citovo ma vydieral, nechcel mi dovoliť stretávať sa s inými ľuďmi, napokon mi postrihal oblečenie, ktoré sa mu zdalo výstredné, vulgárne mi nadával, plus veľa iných vecí ...a teda rozišli sme sa vo veľmi zlom.
6 rokov som o ňom vôbec nič nevedela, ale bohužiaľ nás osud zavial v rovnakom meste do rovnakého vchodu v byte, tak sme sa stretli a prehodili niečo spolu ale veľmi vlažne. Teraz sa pozdravime a zo slušnosti niečo povieme. Čo som si všimla trvá to už asi pol roka, každý asi 3 týždeň si vodi do bytu nejakú mladú slečnu, určite pod 20r. a minimálne 3x ma s tými rôznymi ženami stretol a predstavil mi ich ako svoje priateľky. Nie je to také že si to chcem všímať ale to sa nedá ignorovat, niekoľko ráz z toho bytu vychádzali príšerné hadky, krik ... Teraz som sa predvčerom zoznámila so susedou ktorá povedala že to robí už vyše roka že stále si vodi nové ženy tam, že tiež jej ich predstaví ako priateľky, ale vydržia tak mesiac a zas ďalšia. A o čo mi ide....viem že on nie je typ čo si hľadá ženu na jednu noc, všetky tieto čo si tam vodí on s nimi akože chodí, chvíľu je dobrý a potom ich psychicky týra a ony to chudiny po mesiaci nevydržia, proste viem že tie ženy týra stále ďalšie a ďalšie, niekedy keď vidím novu a že je mladá naivná vo veku mojej mladsej sestry mám chuť vybehnúť a povedať jej nech ide preč že to je hnusný psychopat ktorý sa pretvaruje

0vecka

Ja by som normalne povedal ked ta predstavi tej zenskej ze tvoj novy objav je psychopat a ty si tento rok asi 10. ja som sa tiez nechala oblbnut, vsak uvidis. Jasne ze ti nebude verit ale ked jej take nieco povies tak jej doklapne potom ovela skor ked sa zacne vyfarbovat.

vaporwave

mne to nepride zeby si hladal daku priatelku, ale ze to len kazdemu tak hovori :) akosi mi pride nerealne aby niekto bol schopny tak rychlo opatovne do niekoho stale noveho investovat svoje city a zeby sa tak rychlo dalo najst osobu na dlhodoby vztah kt ti vyhovuje aj co sa tyka nejakych cielov do buducnosti ... mne kebyze takto niekto furt predstavuje udajne "novu priatelku" tak asi by som nemala daleko od zachvatu smiechu a mozno hodila k tomu nejaku sarkasticku poznamku

simiona

Ešte som nezažila, žeby nejaká žena chcela varovať ostatné ženy pred zlým mužom. Skôr som videla to, že žena hovorí zle o mužovi pred inými ženami vtedy, ak ho sama chce, ale on ju odmietol. A ak bol naozaj k nej zlý, ostatné ženy radšej nevarovala, podľa hesla, ak sa mám ja zle, ty sa maj ešte horšie.

Ovecky

Je fajn, ze ti to nie je jedno a snazis sa pomoct, ale ked je to ozaj psychopat, co ked sa mu jedna z nich zdoveri, ze si ju varovala a nieco vam vyvedie? Ja by som sa asi bala

Smajlik XY

No ja si myslím, že tie kočeny sú svojprávne, a teda nechaj ich ísť si svojou vlastnou cestou. Okrem iného, spomeň si, že na začiatku vzťahu je každý človek tak trochu zaspelený. Myslíš si, že tie baby by na teba dali, keď sú črstvo zamilované a k tomu on je zrejme výborný herec?
A je tu ešte staré známe že človek chce niekomu dobre a z toho vyjde ako ten najhorší.
Píšeš, že máš priateľa a bežne sa do vecí iných nemiešaš. Tak to nerob ani teraz.

Mrauka

Staraj sa! Keby zeny drzali spolu a povedali by si, aky ten muz je, neoblbovali by dalsie. Nabuduce, ked s nejakou pojde a predstavi ti ju ako svoju priatelku, tak nahlas pred nou povedz, ze kazdy mesiac je to ina a tento rok uz 10ta, lebo ziadna to dlho nevydrzi.
Im docvakne. Predstav si, ze ty by si tiez bola vtedy vdacna za to, ak by ta pred nim niekto varoval, ak by si neverila, alebo isla do toho napriek tomu, bola by to tvoja volba.
Preto ta osud zavial na to miesto, aby si to zastavila. Co ak nejaku zabije? Nebudes si vycitat, ze si nieco urobit mohla a neurobila?
On sa musi liecit a nie nicit zeny.