Baby prosim vas, mam hrozny defekt a myslim si ze som v timto jedina!!! Ktora z vas mate cislo nohy tak ako ja alebo vacsie ako 42? Myslim si o sebe ze som shrek! Prosim vyvedte ma z omylu a priznajte sa mi nejaka s takouto nohou lebo uz stracam nadej. Mam chude nohy ako palicky a k tomu nohu ako obor(42). Neviem si najst ani nijake pekne topanky, ako to riesite vy?
Baby potrebujem pomoc
Daj si usit na mieru su take firmy co to robia len zacvakas viac...
A aku mas vysku ked mas take velke laby? :-D
Haha, že priznajte sa. :D Kokso kľuuuddd, nohy ťa nesú, topánky sa také vyrábajú, chill. Ja mám 40-41. Poznám dievča čo je tiež pekné atď a má 43(má 17), tých čo majú 41 tiež veľa. Ja napr nemám mať po kom malé nôžky, ocko má 43 mamka 41. Mám 40 väčšinu, ale mám aj 41 lebo ide o strih, niektoré veľmi úzke ani 41 mi nie sú dobre. Tiež som si nad tým lámala hlavu, ale trz si urobím srandu, že zlobor som a idem ďalej. :D Kokso nezabi sa kvôli čísle topánky. Poznám veľa žien čo nie sú Popolušky, dokonca čo som čítala Kate Winslet z Titanicu herečka má mať 43 nohy.
Topánky sa dajú nájsť, aj keď obtiažnejšie uznávam rozhodne, ale dá sa. Hlavne rozmýšľaj aký strih ti nepredĺži nohu ešte viac, pozeraj, že ktoré vyzerajú obrovsky a ktoré vyzerajú, že sú menšie ako skutočne sú. Napr. čierne dobrého strihu sú na nezaplatenie. :-)
Tak veľa šťastia a klídek.