Chcela by som par kg schudnut ale nespomalit si metabolizmus ani nic podobne. Aj ked sa snazim nejest sladke tak to velmi nejde :). Napr. Dnes som mala: ranajky: kefir s chia semiackami a este pri odchode z domu asi o 1h po 1. Ranajkach broskynu. Desiata: broskyna, raw tycinka (iba z datli kokosu a kakaa)
Obed: salat (rajciny, ladovy, uhorka..), s vyprazanym syrom a tatarkou (mohla som si odpustit) a potom este polku moravseho kolacu .... nemozem za to ze som rychlo hladna :/. Este budem vecerat a asi nejaky salat zo zahrady s mozarelou a popripade par mandli. Dakujem za odpovede. Schudnes s tymto jedalnicko nieco? + vecr polhodku cvicim a mavam 2krat tyzdenne tanecnu a 2krat tyzdenne telesnu + chodim cez vikend na 45 min. Plavat. Mam 163-5 cm (nwm kolko) a 48,9 kg viem ze to nie je vela ale mam strasne hrube stehna a zadok.
Je toto správny jedálniček prosím?
Fuuu, Ty si si riadne drasticke znizenie prijmu potravy nasadila. Nie majoneza, na ranajky nieco poriadne a tie broskyne, z toho musis byt hladna za pol hodiny. Podla mna velmi zly a dlhodobo neudrzatelny jedalnicek.
Privela zeleniny a ovocia a primalo kalorii. Dodrzis taky jedalnicek dlhsiu dobu ? Ten syr by som zamenil za králika, kuracie prsia alebo nieco podobne.
Stravovat sa dietne neznamena byt hladny.
Ja viem ale snazim sa len tak pozvolne a nechcem sa nejako extra obmedzovat len si chcem dokazat napr. Vybrat zdravsiu variantu ked mam tu moznost alebo sa nenapchavat len tak halabala
Vyprazany syr urcite nie je dobra voľba pri chudnuti