Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OPAĽOVANIE

Príspevok v téme: OPAĽOVANIE
MalinaJahoda

Ahojte tak kedysi ešte asi pred dvoma rokmi som ani nepotrebovala opaľovací krém alebo sprej a pekne som sa oplatila do hneda ale počula som aj to že to škodí pleti a môžem dostať rakovinu, ale hlavne ide o to že minulý rok som sa spalila a potom som sa už viac neopalovala tak keby ste mi poradili nejaký dobrý opaľovací krém alebo sprej pri ktorom sa naozaj pekné do hneda opalim nemám problém s pigmentom ani nič ... Dosť rýchlo sa opalim ... Lenže minulý rok som spravila tu chybu že som bola v Egypte a nenatrela som sa 2 dní po sebe (zabudla som) a bola som mega spálená

splhunSprtos

minule som niekde cital, ze melanin sa nachadza normalne v kozi.proste, bolo to napisane tak, ze je tam, v tej kozi.a prejavi sa iba v urcitych podmienkach.no mne sa to nejako nepozdava.vedel by niekto vysvetlit ako to s tym melaninom vlastne je?

zuzi74

Ak sa opalis pekne do hneda, nezalezi od znacky Eucerin, ale od pritomnosti melaninu v tele.
Pre zakladatelku temy....vyberala by som prirodnejsie znacky opalovacich kremov, co eucerin zial nie je. Mozes skusit napr. aj malinovy olej. Po nom mi aj moja bleda pokozka vydrzala dlhsie opalena. A hlavne sa uz nezabudaj natierat.

Sirius18

Ahoj, výborné opaľovacie krémy sú značky Eucerin.. Používam ich už druhé leto a vždy som sa pekne opálila do hneda. Objednávam si ich na stránke pilulka ku ktorej sú aj super zľavy na /-odkaz odstránený-