Aj charakterovo aj vzhľadovo :)
Muži,aké ženy vás priťahujú?
Veryfunny, samozrejme, že ma nebude chcieť (mňa nechcu ani staré :-) ), ale to neznamená, že sa mi nemôžu páčiť, či ?
Pilcuk, ty už o 15-ročných môžeš len snívať, lebo žiadna ťa nikdy chcieť nebude, pre ne si už starý dedko :) a taká 40tnička ti už nie je dosť dobrá, čo?
Mrauka, od 15 rokov to nie je trestné, pokiaľ aj druhá strana ide do vzťahu dobrovoľne samozrejme, tak čo sa ti nezdá ? 15-ročná už nie je decko, ale mladá žena, jej telo má všetky primárne aj sekundárne znaky ženy, takže žiadná pedofília...
Pilcuk od 15???!!!!
Ved mas 50!!!!
Co si pedofil? Sa idem vygrcat.
Mňa priťahujú ženy inteligentné, brunety (ale nepohrdnem ani sympatickou blondínou), vysoke od 165 do 170 cm, vek od 15 do 35.
Iba skopirujem co som napisal nedavno:
Mne sa pacia prsatky. Naj ked sa vobec nemaluju a nemusia mat kratke vlasy. Ked robia nejaky sport tak je to tiez super. Nejake kilo na viac mi vobec nevadi hlavne ze su riadne narazniky.
Co sa povahy tyka tak nie moc histericka a nejake aspon zaklady logickeho myslenia by tam mohli byt. Nejaka veganka/katolicka je u mna KO kriterium.
Mne napriklad sa najviac pacia mlade 18-25 baby vysoke, chudsie, s peknym zadkom, prsia take primerane, blondina - ale musi mat nohu minimalne 40 velkost, neznasam tie male tucne chodidla. A zo starsich zien sa mi pacia take vyslovene panicky, co sa o seba velmi staraju. Nemyslim namyslene stetky, ale zeny co sa o seba staraju aj 35-45 rocne. Co sa tyka interieru, to je tazko povedat, niekedy si clovek sadne aj s clovekom o ktorom by na prvy pohlad povedal ze je to deb*l/krava. Ale samozrejme neznesiem nejake tupe hlupane co nevedia aboslutne nic o zivote, nemaju vzdelanie, nevedia gramatiku.
.... už zase....niečo podobné tu bolo nedávno
www.zdravie.sk