Aj charakterovo aj vzhľadovo :)
Muži,aké ženy vás priťahujú?
ModraObloha, a v čom sú lepšie staršie ? Dnešné 40, 50-ničky uvažujú ako 13-14 ročné, rozmyšľajú, kde sa pôjdú k.rviť, koho ošklbú o prachy atd. Tie mladé sú aspoň zvonku pekné.
Ženy, ale veď Pilcuk je sám ešte mentálne vo veku 15 rokov. Nedostal ešte ani pusu a taká pätnástka môže byť skúsenejšia než on. Ja si myslím, že v správnych vodách hľadá. :)
Piluck to ti není proti srsti uvažovať o niekom kto je proste ešte mentálne dieťa ? Tá mladá baba zrejme neuvažuje ako dospelá a väčšina je naivných... namotávať mladé baby len preto že podla zákona už sú "fyzicky dospelé" je kravina.. telo sa vyvíja a rastie cca do 25 a to nehovorím že niektoré aj keď majú 18 vypadajú ako 12 ročné :D
Pilcuk mas pedofilne sklony...
Mohla by ti byt dcerou...
Dokonca aj 96-ročná stará matka je ešte sebestačná...
Ja nie som starý chlap, 50-tka (aj to až za dva roky) je dnes nič. Mladosť trva dlhšie, dlhšie sa dožívame...Dnes môže byť aj 70-ročný človek plne vitálny ako pred 50 rokmi 40-tnik. Moja matka má 74 a má energie na rozdávanie.
Vacsina 15 rocnych je nedozretych a maju detske crty tvare, takze je to divne, aby toto povedal stary chlap, ale internet znesie.
15 ročne su fyzicky dospelé, a na tom nezmení nič ani fakt, že sú papierovo neplnolete.
Akoze mne to tiez pride trochu nechutne, aby sa skoro 50 rocnemu chlapovi pacili 15 rocne, neplnolete dievcata a nebodaj uvazoval o niecom viac s nimi.Fyzicky su mozno vyspele, ale psychicky este vacsinou nevyzrete, pojasene. Neviem si predstavi vztah 50 rocneho muza s 15 rocnou dievcinkou co ledva ukoncila zakladnu skolu. Akoze brrr.