Muži,aké ženy vás priťahujú?

Pilcuk

ModraObloha, a v čom sú lepšie staršie ? Dnešné 40, 50-ničky uvažujú ako 13-14 ročné, rozmyšľajú, kde sa pôjdú k.rviť, koho ošklbú o prachy atd. Tie mladé sú aspoň zvonku pekné.

presnetaaaak

Ženy, ale veď Pilcuk je sám ešte mentálne vo veku 15 rokov. Nedostal ešte ani pusu a taká pätnástka môže byť skúsenejšia než on. Ja si myslím, že v správnych vodách hľadá. :)

ModraObloha

Piluck to ti není proti srsti uvažovať o niekom kto je proste ešte mentálne dieťa ? Tá mladá baba zrejme neuvažuje ako dospelá a väčšina je naivných... namotávať mladé baby len preto že podla zákona už sú "fyzicky dospelé" je kravina.. telo sa vyvíja a rastie cca do 25 a to nehovorím že niektoré aj keď majú 18 vypadajú ako 12 ročné :D

Pilcuk

Ja nie som starý chlap, 50-tka (aj to až za dva roky) je dnes nič. Mladosť trva dlhšie, dlhšie sa dožívame...Dnes môže byť aj 70-ročný človek plne vitálny ako pred 50 rokmi 40-tnik. Moja matka má 74 a má energie na rozdávanie.

Alkaaa

Vacsina 15 rocnych je nedozretych a maju detske crty tvare, takze je to divne, aby toto povedal stary chlap, ale internet znesie.

Maryss

Akoze mne to tiez pride trochu nechutne, aby sa skoro 50 rocnemu chlapovi pacili 15 rocne, neplnolete dievcata a nebodaj uvazoval o niecom viac s nimi.Fyzicky su mozno vyspele, ale psychicky este vacsinou nevyzrete, pojasene. Neviem si predstavi vztah 50 rocneho muza s 15 rocnou dievcinkou co ledva ukoncila zakladnu skolu. Akoze brrr.