Poznáme jedného mladého muža z partie kamarátov ktorí sa stretávame a podnikáme rôzne spoločné akcie. Je odomňa mladší o tri roky aj niečo. Trávime spolu čas párkrat do týždňa. Páči sa mi a myslela som si,že aj ja jemu. Ale odkedy ho poznám tak si neviem vysvetliť jeho správanie voči mne a to aký má ku mne vlastne vzťah. Neviem sa v ňom vyznať. Neviem či ho mám brať len ako kamaráta alebo ako toho ktorý o mňa javí záujem alebo len ako núteného kamaráta lebo máme spoločných známych.
Ja som si jeho správanie vysvetľlovala zo začiatku, že sa mu tiež páčim a chce ma bližšie zpoznať a má o mňa zaujem ale teraz fakt neviem...
Napr. jeden deň sa na mňa bez príčiny usmieva, vtipkuje, pohybuje sa okolo na dosť často, nenápadné dotyky rukami, díva sa mi do očí pri rozhovore a pri ďalšom stretnutí ignorácia z jeho strany, nepozdraví sa, nerozpráva sa so mnou, neusmeje a správa sa ako by som mu vadila že sa mu ukazujem na očiach. O pár dní zase to predtým, rozhovory, úsmevy, srandičky, dotyky, narážky na mňa a na druhý deň zase opak... o pár dní opäť milý, usmiatý, vyrýva do mojej osoby a podpichuje, robí naschváli.... a o pár dní opäť ignorácia....
Toto sa už ťahá odkedy sa poznáme. Je to už pár mesiacov.
Najradšej by som ho poslala dočerta a nevidela ho ale je to nemožné kedže máme spoločných kamarátov a nedá sa vyhnúť stretnutiu s ním. Odkedy mi robí tieto naťahovačky snažím sa mu vyhýbať ale nedarí sa mi veľmi. Keď je milý páči sa mi ale keď je opakom toho seriem naňho.
Tak mi vysvetlíte niekto čo znamená to jeho schizoidné správanie, má fakt schizofréniu alebo je bipolárna osobnosť. Ja fakt neviem....
Čo by ste si pomysleli vy a ako by ste to riešili?
Dík
Vysvetlí mi niekto prosím, ako mám chápať jeho správanie?
Tak to vám pekne ďakujem, som taká múdra ako som bola z toho....
kasli nanho, ked chlapec nevie ci chce ist z voza alebo na voz tak jeho problem
ty si za ten cas pust toto a zatancuj
www.youtube.com
Zena 28- ja osobne mám tiež takého kamaráta presne čo ti hovoríš dlhé pozeranie do očí, dotyky a pod. , volá ma na akcie (niekedy) a keď nie on tak ďalší v partie, je stále vtipný usmieva sa na mňa ... Pozdraví ma aj keď sa stretneme niekde, a tak ale všetko je to čisto kamarátsky...
Normálne sa medzi 4 očami spýtaj prečo je tak odmeraný k tebe občas. Môžeš sa mu páčiť ale ked nevidí od teba dostatočnú reakciu na jeho snahu tak je občas s toho podráždený zase ale z druhej strany to je možno taká náladová osoba.
Ricipici_ ako kamarátku hej? A čo potom tie akože dlhé pohľady do očí, dotyky či narážky na moju osobu? Prečo by potom na seba tak upozorňoval aby som si ho všimla?
Hasič_ :-D žeby mal dvojča? Má súrodencov ale dvojča nie :-D
Nemyslím si že má nejakú poruchu osobnosti ani nič také proste tá berie ako kamarátku v partie a to je všetko, možno preto ťa niekedy ani nepozdravi a dotyky a pod.nic neznamenajú
A niesú to dvaja rozdielny ľudia s ktorými sa stretávaš?