Bradavice

swistica

Simka - ano, je to virusove ochorenie. Kludne staci, ze si si s niekym podala ruku, alebo si sa dotkla klucky. Tiez je mozny prenos z bradavice z nohy. Zacni to riesit cim skor - ruky i nohu, lebo cim dlhsie ich budes mat, tym dlsie sa ich budes zbavovat.
Postup:
1.) posilnenie imunity - kup si nejaky vyzivovy doplnok s rakytnikom alebo hlivou ustricovou
2.) Zabran sireniu nakazy - vlastny uterak, nosit ponozky, na rukach si to niecim prelepit, nesupat do toho
3.) Navstiv kozneho lekara. On ti bude bradavice vypalovat dusikom. Je to bolestive, ale najucinejsie. Bude treba zrejme viac navstev - najmä kvoli nohe, kde to mas uz dlho. Za dusik neplatis, uhradza to zdravotna poistovna. Pocas liecby dusikom - v case medzi vypalovaniami podpor liecbu prikladanim pasty zo sody bikarbony a ricinoveho oleja. Tato hmota ulahci hojenie pokozky a posobi aj proti virusu.
4.) Mas moznost ist aj na laser, ale to si platis sama a je to bolestivejsie ako dusik.
5.) Mozes si kupit i nejake pripravky v lekarni, no das za to peniaze a pomoct to asi nepomoze - kedze uz to mas dlhsie a nakoniec aj tak pojdes na dusik.

Drzim palce, nech to trva co najkratsie.

simka111

Trápia ma bradavice na rukách, nechápem ako sa tam dostali. Na kúpalisku som nebola asi 3 roky, na krytu plaváreň nechodím, žiadne výrivky, sauny, proste nič....
Na rukách mám 3 bradavice, ktorých sa nijako nemôžem zbaviť. Všimla som si, že na dlani mím asi 6 takých mini tvrdých bodiek, mám pocit, že sú to bradavičky. Pripadám si ako nejaký nečistotný človek. Odkiaľ som to mohla chytiť a ako sa ich zbaviť ??? To sa mi teraz takto rozrastú a budem ako bosorka ???? Je pravda, že na nohe mam bradavicu už dosť dlh, mohli sa takto preniesť ????
Vraj je to vírus, alebo znížená imunita. Tú mám dobrú, chorá som nebola už dosť dlho. Kúpila som si prípravok s lastovičníkom, ale nula bodov. Mám isť ku kožnej ????? Ešte počas školy som mala bradavicu na prste a zmizla raž dva..lenže teraz.....

vendulka

ono je to take jednuduche -ziadne somariny z lekarne ani zod koznej - staci si bradavicku potierat lastovicnikom. je to taka rastlina -da sa povedat ze burina ktora rastie vsade. jej nazov je lastovičník veľký. ma taku zltu stavu ktora bradavice navzdy zneskodni. staci sa obzriet pri prechadzke zo psom abo na zahrade a urcite tento\" zazracny\" liek najdete. a nebude vas tat ani halier treba skusit :)pozrite si na nete obrazok ako to vyzera a potom len pohladajte :) vela stastia

esselka16

aj ja som mala taky problem... asi 4roky do zadu. chodila som na dusik, kozne 4ever.. isla som 2x pod skalpel a aj laser..dokonca som vyskuala aj ludoveho liecitela a vsetky ti jeeho cary-mary...nakoniec mi pomohla salicilova mast..:) bolo to hrozne obdovie, dokonca som si nohu aj sama \"operovala\"... s pinzetou som si vyberala koriienky.. je to otrasna pliaga.. tak drzim palce, aby si sa toho zbavila..:)

epsons

Bojujem s bradavicami na patach asi 8 rokov.Skusila dusik,skalpel,verumall,naplaste,laser,ocista organizmu zihl.cajom,homeopatika atd.
Pravu nohu mam uz OK.Rada,ak mate prvu bradavicu okamzite bezte na dusik a opakovane aj 3,4x ak znovu narastie.