sniva sa mi o niekom a druhy den ho stretnem

Príspevok v téme: sniva sa mi o niekom a druhy den ho stretnem
achjajtiesny

ja sa osparvedlnujem, mna je uz tu vela, ale neviem najst nikde odpoved na moju otazku.
jeden muz, ktoreh som stretavala skoro denne, viem, ze to vtedy medzi nami iskrilo, teda aspon z mojej strany.. a z jeho strany tusim tiez. obaja sme zadani ja som stastne zadana a svojho partnera milujem. uz teda na to mieste skoro rok niesom no raz sa mi o nom snivalo, ze sme sa stretli a bolo to velmi prijemne, take lahko zamilovane. na druhy den ma navstivil. to som ostala v soku a velmi som sa cervenala,lebo napadlo ma, ze snad som ho tym snom privolala! ale blbost, ved nahoda :)
druhykrat o par mesiacov znova ten isty scenar! a dnes opat! ked som sa zobudila, uz som si vravela, dnes sa ohodim lebo ma pride pozriet ten muz. a prisiel. uz som sa ani necervenala ale velmi mi je to zvlastne.stava sa vam to?
druha vec, milujem svojho partera velmi a nikdy by som ho kvoli inemu neopustila. tohto muza nemam potrebu sa s nim ani nejak fyzicky zblizit len je mi prijemne to iskrenie a ten jemny pocit zamilovania? tento muz mi naznacuje ze pocituje to iste. je to v poriadku? nechem aby to prekrocilo nijake hranice on ma takisto partnerku iked neviem kde su jeho hranice, to je pravda. mozno by som ho mala odpalkovat v dobrom umysle, aby sa nahodou nezamiloval nechcela by som aby trpel. ja aj keby som sa do neho zamilovala, vzdy budem najviac milovat tohto svojho a nikdy by som mu nechcela ublizit. tento moj partner je dovod preco zijem.

naaahoda

tie sny znamenajú presne to čo píšeš..ten tvoj pocit zamilovania sa snažis vytesniť ale je to silnejšie a asi reálne keď sa aj stretávate
možno si v nesprávnom vzťahu a držíš sa len tvojej zásady nikdy ho neopustím bla bla bla... blbosť. v živote to chodí inak