ja sa osparvedlnujem, mna je uz tu vela, ale neviem najst nikde odpoved na moju otazku.
jeden muz, ktoreh som stretavala skoro denne, viem, ze to vtedy medzi nami iskrilo, teda aspon z mojej strany.. a z jeho strany tusim tiez. obaja sme zadani ja som stastne zadana a svojho partnera milujem. uz teda na to mieste skoro rok niesom no raz sa mi o nom snivalo, ze sme sa stretli a bolo to velmi prijemne, take lahko zamilovane. na druhy den ma navstivil. to som ostala v soku a velmi som sa cervenala,lebo napadlo ma, ze snad som ho tym snom privolala! ale blbost, ved nahoda :)
druhykrat o par mesiacov znova ten isty scenar! a dnes opat! ked som sa zobudila, uz som si vravela, dnes sa ohodim lebo ma pride pozriet ten muz. a prisiel. uz som sa ani necervenala ale velmi mi je to zvlastne.stava sa vam to?
druha vec, milujem svojho partera velmi a nikdy by som ho kvoli inemu neopustila. tohto muza nemam potrebu sa s nim ani nejak fyzicky zblizit len je mi prijemne to iskrenie a ten jemny pocit zamilovania? tento muz mi naznacuje ze pocituje to iste. je to v poriadku? nechem aby to prekrocilo nijake hranice on ma takisto partnerku iked neviem kde su jeho hranice, to je pravda. mozno by som ho mala odpalkovat v dobrom umysle, aby sa nahodou nezamiloval nechcela by som aby trpel. ja aj keby som sa do neho zamilovala, vzdy budem najviac milovat tohto svojho a nikdy by som mu nechcela ublizit. tento moj partner je dovod preco zijem.
sniva sa mi o niekom a druhy den ho stretnem
tie sny znamenajú presne to čo píšeš..ten tvoj pocit zamilovania sa snažis vytesniť ale je to silnejšie a asi reálne keď sa aj stretávate
možno si v nesprávnom vzťahu a držíš sa len tvojej zásady nikdy ho neopustím bla bla bla... blbosť. v živote to chodí inak