Ahoj, mám 15 rokov. Som normálne dievča bez kamošov, v septembri idem na sš (na príjmačkách som stretla bezva ľudí). Som dobrá žiačka, vraj som pekná (to nevtvrdím ja,ale snažím sa upravovať. Makeup veľmi nepoužívam, len riasenku,očný tieň a oč.ceruzku,krém bez farby), obliekam sa normálne. Najlepšie sa cítim v športovom alebo proste v domácom (tepláky,tričko alebo tielko,mikina). No obliekam sa aj elegantne. Doma mi vravia génius. V dobrom slova zmysle :D s našimi mám fajn vzťah,hoci sa hádkam nevyhnem :) v škole kamošov nemám, pretože sú feťáci a mňa medzi seba nechcú, keďže nefajčím. Len sa vás chcem spýtať: teraz,keď som sa opísala aspoň trošku, prečo majú ostatné baby chalanov, keď tie baby sú zlé,namyslené, veľmi sebavedomé,vychudnut3, prsaté atď? Proste umelé? A hlavne namiesto mozgu používajú na rozmýšľanie svoju vag.nu? Keď niekam idem, chalani sa za mnou obzrú, usmejem sa na nich, keď sú mi sympatický, ale nikdy nikto neprišiel a nezavolal ma von. Väčšinou sa rozprávam s ľuďmi 19+... S rovesníkmi je to ťažšie. Ľudia čo ma poznajú vravia: "Nora,ty to budeš mať ťažké v láske. Budeš si musieť nájsť staršieho partnera na tvojej rozumovej úrovni"... Som mladá,ale ako je možné,že baby , aké som opísala,sú už dávno zadané a baby ako ja, nie? Je to tým,že sme slušné,mierne hamblivé atď? Ďakujem vám za odpovede
Prečo ony a ja nie?
Prečo ony a ty nie? Pretože sú od teba v niečom lepšie, priatelskejšie, veselšie, ... jednoducho je chalanom s nimi lepšie ako s tebou.
Možno pôsobíš namyslene, neprístupne, doma ťa preceňujú, pôsobíš ľadovo, predsa ja som to najlepšie ovocie. Chcelo by to úprimnú radu od kamaráta v čom robíš chybu, žiaľ žiadneho kamaráta nemáš a to nie je chyba chalanov, ale hádaj koho.
urcite sa ti niekto super pritrafi raz. mladi su uz raz taki, tam je vsetko hlavne o tom aby boli cool a oblubeni, a zacnu byt sami sebou az neskor. navyse, pokial je ti niekto sympaticky kludne sa mu prihovor, vela chalanov sa boji spravit orvy krok, hlavne takto v mladom veku ked su neskuseni. a eeste jedna vec co by som chcel napisat, keby si nebodaj nemala na nikoho stastie dlhsie a zacinalo ta chytat zufalstvo nebodaj, tak sa neusad len pre nejakeho tlka, len aby si niekoho mala. na prd vztah je ovela horsia alternativa ako byt sam
Hlavne zostaň taká, aká si. Nemeň sa kvôli nim. Pravý chalan, ťa bude mať rád takú, aká si.
V týchto rokoch to tak býva často, že tí dobrí si ťažšie niekoho nájdu resp. niekoho podobne dobrého a rozumného, akého by si zaslúžili. Ja by som napr. nikdy nechcel namyslenú, umelú, ešte k tomu fajčiarku, ani keď som mal 15, ani teraz. Musíš to brať tak, že si ešte veľmi mladá a raz stretneš aj ty niekoho, kto bude za to stáť. Nikto ti nepovie, kedy sa to stane, ale máš ešte veeľmi veľa času. Hlavne zostaň taká, aká si, ani fajčenie neskúšaj, niekto neskôr tú tvoju povahu veľmi ocení, na druhej strane nemusíš ísť do vzťahu s prvým, kto prejaví o teba záujem, zváž si, či máte podobné zmýšľanie, aby si sa zbytočne netrápila alebo aby sa ten vzťah po chvíli nerozpadol.
Ahoj.
No odpoveď je jednoduchá a v podstate si si odpovedala sama. ;) Je to smutné, ale žiaľ, drvivá väčšina ľudí hľadá nieokoho priemerného - resp. na ich úrovni, pretože aj oni sú priemerní. akonáhle z tohto davu vytŕčaš, si pre nich cudzím, divným elementom a máš šťastie, ak to neskončí šikanou. A navyše chalani v tvojom veku fakt rozmýšľajú niečím iným - keď majú pri seb slušné dievča a dievča, ktoré sa vymaľuje ako maľovánka od štvorročného decka, ktoré sa správa vyzývavo a flirtuje, vyberú si tú druhú.
Inak rozumiem Ti - mala som to úplne rovnako, celú strednú navyše (aj keď tam už, hlavne tým, že to bol aj gympel, boli už chalani trošku iného levelu a tí moc vzťahy neriešili), a tiež ma to z času an čas trápilo. Ale toť sme sa zrovna minule s najlepšou kamoškou bavili (ktorá bola na tom tiež rovnako :D ), že aký paradox - tie baby o ktoré bol najväčší záujem a ktoré sme vteyd aj my videli ako tie krajšie, atraktívnejšie, vyzerajú dnes (btw, máme 26) dosť opotrebovano, škaredo... navyše, jasnačka, skončili so seberovnými tupými chalanmi, čo si budeme klamať. Asi s takými, ktorí sa okolo nich točili.
Viem, že druhému sa to ľahko hovorí, ale na vlastnej koži som si tým prešla a spätne to vidím inak - netráp sa tým, proste si počkaj, aj keď to niekedy bude možno trápiť viac. Inokedy zas menej. Ale podľa toho, čo o sebe píšeš, isto smeruješ na gymnázium a v pláne bude istotne aj vš a tam teda spoznáš omnoho hodnotnejších chalanov, rozumovo na rovnakom leveli, ktorými netrieskajú hormóny a neroiba zo seba trkvasov len preto, aby sa zapáčili slečinkám tretej cenovej.