Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ony a ja nie?

Príspevok v téme: Prečo ony a ja nie?
Norischuck

Ahoj, mám 15 rokov. Som normálne dievča bez kamošov, v septembri idem na sš (na príjmačkách som stretla bezva ľudí). Som dobrá žiačka, vraj som pekná (to nevtvrdím ja,ale snažím sa upravovať. Makeup veľmi nepoužívam, len riasenku,očný tieň a oč.ceruzku,krém bez farby), obliekam sa normálne. Najlepšie sa cítim v športovom alebo proste v domácom (tepláky,tričko alebo tielko,mikina). No obliekam sa aj elegantne. Doma mi vravia génius. V dobrom slova zmysle :D s našimi mám fajn vzťah,hoci sa hádkam nevyhnem :) v škole kamošov nemám, pretože sú feťáci a mňa medzi seba nechcú, keďže nefajčím. Len sa vás chcem spýtať: teraz,keď som sa opísala aspoň trošku, prečo majú ostatné baby chalanov, keď tie baby sú zlé,namyslené, veľmi sebavedomé,vychudnut3, prsaté atď? Proste umelé? A hlavne namiesto mozgu používajú na rozmýšľanie svoju vag.nu? Keď niekam idem, chalani sa za mnou obzrú, usmejem sa na nich, keď sú mi sympatický, ale nikdy nikto neprišiel a nezavolal ma von. Väčšinou sa rozprávam s ľuďmi 19+... S rovesníkmi je to ťažšie. Ľudia čo ma poznajú vravia: "Nora,ty to budeš mať ťažké v láske. Budeš si musieť nájsť staršieho partnera na tvojej rozumovej úrovni"... Som mladá,ale ako je možné,že baby , aké som opísala,sú už dávno zadané a baby ako ja, nie? Je to tým,že sme slušné,mierne hamblivé atď? Ďakujem vám za odpovede

panna52

Ani ja v tvojom veku este ziadneho nemala a ani dlhe roky po tom. Islo im len o sex, co mi prislo vzdy velmi velmi smutne, nakolko ja kazdeho jedneho z nich hlboko milovala, no zial nestacilo to.

Pilcuk

Tiež si kladiem túto otázku. Len s tým rozdielom, že ja mám 48 rokov a nezažil som vzťah, bozk. Ženy vždy išli po drsných chalanoch/mužoch a mne, slušnému chalanovi, neskôr mužovi ostávali a aj ostávajú len oči pre plač.

Tia45154

Nevidela by som to ako tragédiu. Máš iba 15 rokov. Na randenie a chalanov máš čas. Píšeš tu jak keby si mala 30 a doteraz nikto o teba neprejavil záujem. Ach nechápem tieto dnešné dievčatá.

poradim38

haahahhha........zlatinko..... nemas nahodou nos trochu privysoko???????.......mozes byt mudra ako chces, ale z tvojho opisu samej seba mi prides trosku povyseneckaaa..........ty si super uzasna a ostatne su take onake hentake........mozno tam sa skryva problem...... :))) tak nezavid, bud taka aka si ked si tak velmoo veris a hladaj si starsieho chlapca ked iny su pod tvoju uroveeeen .......... ;)))))))

celebrita020

Pretoze sme na Slovensku moja zlata. Tu budes mat vela kamaratov len ked si z bohatej rodiny, len ked intrigujes a vtieras sa lebo inak nezapadnes. Ludia musia mat na tebe co vyuzit pre seba aby si ta vsimli. Ja mam ovela viac rokov ako ty uz pracujem mam po vs a je to tu na zaplakanie. Do kolektivu v praci absolutne nezapadam pretoze vzdy poviem co si myslim nevtieram sa nehram divadlo . Mam v robote kolegynu ktora je totalne falosna a tupa kazdeho len ohovara ale ma peniaze tak je ovesana vsetkymi ludmi v robote lebo ju vyuzivaju lebo ma vplyv..... hodnotnych ludi na sk nehladaj...len povrchnost a vypocitavost..

pravdivost

....muzi sa boja mudrych zien lebo si myslia ze nemaju nane a citia sa hlupo
A strania sa peknych lebo si myslia ze pekna baba automaticky niekoho ma je obsaden a tak nemaju sancu nieco s nou zacinat...
Radsej beru hlupu a skaredsiu :)

Norischuck

Rodičia ma nepreceňujú. Sme 4 súrodenci, som najstaršia a tým pádom väčšina zodpovednosti je na mne,keď sú rodičia v práci.
Keď niečo neurobím,zabudnem alebo sa mi to nepodarí, trošku vyletia. Keď aj niečo robím, nie vždy ma pochvália. Keď im poviem,že mám v šk problémy, vynadajú mi,že sa neviem brániť. Naši by nechceli, aby som bola namyslený fagan. A nemyslím si,že si ľudia o mne myslia,že som namyslená. Keď idem niekam aj so starkými alebo proste sama von, snažím sa byť veselá. Medzi novými ľuďmi (napr.príjmačky) sa správam tak,akoby som chcela,aby da správali ku mne. Viete,len tie baby mi prídu pojašené a decké... Bijú svojich frajerov , flirtujú s ich kamošmi a tak...

NaRovinu

Genius - Takže treba všetkých introvertov ignorovať, pretože sú takí.
Zakladateľka spomínala, že je hanblivá. To sa tak ľahko prekonať nedá. Nedá sa byť spoločenským odrazu, ten tak, že si povieš, že o nič nejde. Aj keď sa pokúšaš, je to vnútorný boj. Bojuješ sám so sebou a väčšinou vyhrá strach.
No keď sa ti to predsa len podarí, je vidieť, že sa ten človek pretvaruje. Že nie je sám sebou.
Vyžaduje to veľkú dávku energie a aj tak je len otázka času, kým sa takýto človek z toho pretvarovania zosype.

Väčšinou nikto takýchto ľudí nechápe, nevedia sa doňho vcítiť, prehliadajú ho a zostáva sám.
Povrchnosť nemá hranice.

Genius

NaRovinu - podstatné je ako pôsobí na druhých a introvert pôsobí odmietavo. Druhá vec, neplatí introvert = dobrý človek, ostatní = odpad. Viac skromnosti. A nečakať, že keď sa oblečiem do teplák, nepijem a nefajčím, spravím si jemný mejkap tak som na rozdiel od iných najlepší človek, skryté zlato a ostatní by mali kľačať v kúte.

NaRovinu

Ajnstajn - Vyzerať namyslene, je jedna vec a byť namyslená, je druhá.
Nie každý introvert, ktorý je k tomu ešte aj hanblivý, je namyslený. To si myslia len ľudia, ktorí sú "normálni" a je to od nich drzé, hlavne keď nevedia, ako sa ten človek cíti.