Ozveny v usoch, pocutie vlastneho hlasu

Príspevok v téme: Ozveny v usoch, pocutie vlastneho hlasu
Viking

V poslednej dobe, mam asi tak pol dna kazdy den pocit, divneho pocitu v uchu, niekedy aj v oboch naraz, ten pocit tazko popisat slovami, ako keby vyraznejsi zvuk a ked hovorim pocujem svoju ozvenu.
Ked si zapcham nos, a ako by som sa pokusil nasilu vdychnut vzduch, tak sa mi to "opravi", ale len na par sekund, hned potom znovu pocujem ozvenu. Co by to mohlo byt?
Dakujem za vsetky rady.

kamar

Dobrý, viem, že ste príspevky písali viac ako pred rokom, ale zaujímalo by ma, ako to dopadlo. Ja mám takmer to isté a skončila som s kort. do ucha pre údajnú alerg. nádchu (ktorú nepociťujem), zabralo mi to však len na 3 dni a dnes sa zaliehani v ľavoch uchu a počutie vlastného dychu opakuje. Ďakujem.

Natass

Ahojte..dnes som absolvoval 4 hodinovy maraton po doktoroch..obvodna,ušné,k druhému ušnému a nakoiec aj na magneticku ale sa objednat..za pol roka :D ...verdikt znie že asi slimak v uchu bude podraždený alebo nejaka cievka mi tam praskla...od zajtra idem brat do nemocnice každý deň výživy a to presne 10 dní....pak sa uvidí...ale vyšetrovali ma dokladne...lave ucho co nemam problem pocujem slabsie ako s pravýkm v ktorom mam tie ozveny a pišťanie...tak som zvedavý ako dobojujem....s pozdrtavom....inak tie dutiny ma napadli lebo ma v poslednom čase bolieva hlava a mam aj tlaky v hlave....tiež to može byť ale nejako sa ma na to nikto nepýtal...ale dadukujem o tom tiež.,....

Natass

Ahoj,tiež mam tento problem a začalo mi to včera ..prave ucho..nic ma neboli len pocujem ozveny...uz si si to vyreiesil? ak ano co to bolo? s pozdravom JOzo

Viking

Tak poradite niekto? Bol som dnes u orl, zapal vraj nemam, no mne sa to zhorsuje , pocujem ozvenu cely den, aj ma zacali bolet usi.
Este ma napadlo, ci to nemoze sposobovat ciproflaxacin, ktory beriem, doktorka vravela ze to je malo pravdepodobne.
Nakoniec mi predpisala kortiko sprej do nosa, ze to moze suviset s alergiou a upchatym nosom, no neviem, alergiu uz mam dlhu dobu, to sa mi nejak nezda.

Viking

Ghan a k orl treba vymenny listok?

Nechcem tam ist len tak, ja ale bolest usi nemam, mozno trochu obcas zaboli prave. Ide o tu ozvenu, je divne, ze niekedy ked prehltnem mi ako keby pukne v uchu(bud lavom alebo pravom) a zrazu pocujem zvuky hlasnejsie a ozvenu toho co hovorim. Ked si zapcham nos a snazim sa vdychnut nosom, tak sa to vrati do normalu, no o par sekund zase ozveny, ach.