Zdravím vás. Potrebujem súrne radu.
Pred dvoma rokmi, som sa zamilovala do svojej spolužiačky. Momentálne ju už milujem. Sme v maturitnom ročníku, takže nezostáva veľa času. Ona totiž nevie, že k nej niečo cítim. Nepovedala som jej to, lebo som nenabrala odvahu. Proste som bola zmätená z toho, že som sa zamilovala do dievčaťa. V minulosti som chodila len s chalanmi a keď som sa zamilovala do nej, poriadne ma to šokovalo. Chcela som jej to povedať veľakrát, no nikdy som sa neodvážila.
Síce som videla, že sa správala divne, vždy, keď bola so mnou. Bola hanblivá (ale, na druhej strane, hanblivá je ku každému), nepokojná, vždy sa na mňa pozerala a usmievala sa, bola ku mne milá, niekedy mi kupovala to, čo mám rada (sama od seba).
Pamätá si, čo mám rada, kedy mám narodeniny, aj napriek tomu, že sa spolu málo rozprávame.
Pred niekoľkými dňami mi povedala, že hneď po škole plánuje ísť do Írska. Totálne ma to položilo. Až tak, že som dostala závrat. Myslela som si, že mi srdce vyskočí z hrude. Počas tých dní, som ju nenápadne odhovárala, nech tam nejde. Keď sa ma pýtala prečo, vždy som povedala niečo iné a nie pravdu.
Raz jej praskli nervy a vybuchla. Vykričala mi, že jej nemám rozkazovať. Posledný krát sa ma s plačom spýtala, prečo to chcem. Chcela som jej už konečne povedať pravdu, mala som to na jazyku, no niekto nás vyrušil. Odišla a od vtedy som ju nevidela. Aj som jej písala, ale neodpisuje mi.
Čo mám robiť ? Chcem, aby zostala.