Keď boli naši maličkí, začali sme s odrážadlami, potom bicykel a kolobežka.
Športové aktivity pre deti vyberajte aj podľa veku
Tiež si myslím, že aktivity na čerstvom vzduchu sú pre dieťa tie naj.
Napriklad aj som ako dieta chcela chodit na gymnastiku len som sa hanbila vsetkeho tak som nesla no :D
Gymnastika ani u nás nemala úspech, ale možno to príde. Som rada, že nie sme sami:-)
Určite primerane podľa veku, ale napr. na odrážadlo, kolobežku alebo bicykel je čas od malinka neustále, až do dospelosti.
Súhlasím, že treba prihliadať na vek dieťaťa. My sme chceli dať syna v 3 rokoch na gymnastiku, ale odmietal, plakal tam. Tak sme ho nenútili. Uvidíme, možno skúsime v 4 rokoch znova. Ale napríklad na odrážadle sa blázni od 1,5 roka a teraz na bicykli. To miluje. Kúpili sme kvalitný Rascal a je ľahučký, ako stvorený pre malé dieťa.
Naši sa najviac vyjašia na ulici na bicykloch, to je pre nich naj, stretnú kamošov a je to pre nich zábava a zároveň majú zmysluplný pohyb. V tomto ich maximálne podporujeme a aj bicykle kupujeme kvalitné na www.cyklospeciality.sk.
Nie je už tých športov veľa???
Ked sa začne hromadne niečo robiť, tak môže niekto spadnuť.
Aj ked sa všeličo opravuje, tak treba obchadzať.
Kedysi deti prišli zo školy, prezliekli sa, čosi zjedli a utekali sa von hrať až do západu slnka. Dnešná doba je o čosi iná a deti majú čoraz menej pohybu.