Trapim sa vo vztahu

Príspevok v téme: Trapim sa vo vztahu
Lillita

Prosim o radu.Sama si uz pomoct neviem.S partnerom sme spolu skoro 2roky.Mam dcerku,ktora nie je bio dcera partnera.Mali sme naozaj krasny vztah.Pokial jeho dospely syn sa nenastahoval do mesta,kde zijeme.Snazila som mat s nim kladny vztah.Neslo to.Najskor sme s priatelom byvali v podnajne bez syna.Skoro kazdy vecer bol s nim,posilka,pivo atd.Ked syn chcel musel mu dat auto my sme nakupovali a 100tasiek niesli cez mesto na kociku.Ked sme boli v ba museli sme letiet domov lebo syn chcrl auto a to mu este vynadal kde je ze on ho cakat nebude.Vecere som travila sama.Priatel kupil dom my zijeme uz s jeho dospelym synom zatial vsetci spolu.Ziadne sukromie,hadky pred nim.cez den su spolu,vecer idu na pivo alebo cvicit alebo cez vikend na noc do priatelovho prveho domu kde zije aj jeho exmanzelka.My tam mame zakazane ist syn si to nepraje.V kuchyni neporiadok neumyte riady ked na toupozornim priatel ma pred nim zhodi aby som sa starala o seba.Moc krat som mu hovorila ako sa citim ze ma to boli oni su spolu stale pritom vzdy urobi to iste-venuje sa len jemu.Nas krasny vztah je len utrpenie.Citim sa sama a hlavne citim ze oni su rodina s my nic.rozist sanechce.Aky mate nazor vy? Momentalne dom rozdeluje na dve byt.jednotky.syn budr byvat hore ma manzelsku postel,spalnu kuchynu s obyvackou my spalnu nemame.kupil mi postel do detskej izby dcerky on spava v obyvackena gauci.syn ho stale otravuje s peniazme ked naor vie zemalej nieco zaplatil pyta si aj on peniaze na ucet pri tom dobre zarobi byt mu musi prerabat a zariadovat partner ktory ma na krku strasnupozicku.prosim poradte napisala som to vsetko v skratke.osobne som pocula ako mu vycita ze ma nas robi mu vycitky.ale podla mnama partner chybu ze takto sa kazi nas vztah.synovi teraz kupil auto za 12000eur nam tiez prispieva a niemalo on mu plati 309e mesacne za auto byvanie a naklady na dom.chapem ze priatel potrebuje financie ale ja sa naozaj citim uboho v takomto vztahu.

Lillita

Viem ze sa mozem s nim rozist.Stale si nahovaram,ze to nejako prekoname. Ze tuto krizu zazenieme.Naozsj sme sa o tom 100krat pohadali on si vzdy najde smiesne argumenty ze jeho 22rokov vychovaval so mnou je len dva roky atd .My niekedy memame priestor ani na intimne veci lebo syn sedi v kuchyni naozaj v nasom priestore je len mala obyvacka a kuchyna a obyvacku predelil sadrikartonom a tM si priatel kupil postel pre seba.teraz nam ide este zobrat z chodby lebo bude robit schody pre syna.neviem ako to zachranit aj som mu povedala ze on ho len vyuziva ale vzdy stoji najeho strane.by som povedala ze az tak choro.

Vodicko

Prepac, ale ty si taky ten typ, ze staraj sa o mna a ked nahodou o niekoho ineho, tak je ohen na streche. Nie ste manzelia, dieta nie je jeho, ber to tak, ze nemas na nic od neho zakonny narok a co si on robi s peniazmi je len a len jeho vec. Vedela si kedy ti konci materska, tak si si mala nieco zhanat predtym, nez ti skoncila a tak, aby si hned mohla nastupit po materskej. A preco ti on ma este aj zhanat robotu, ked je vsade nedostatok pracovnych sil? Napis sem odkial si a ake mas vzdelanie, ja ti do 5 minut najdem robotu - mam velmi dobreho znameho uja - vola sa ujo Google.
Zamysli sa nad sebou...

samozrejme

auto za 12000?! ludom j*e*b*e, v zivote by som tolko nedala za auto..
nema hodnotu... a niektori daju aj viac..

ale k teme..: ako bolo pisane , ty nepracujes?
to ze sa on nechce rozisť, neznamena ze sa ty nemozes rozisť s nim,..
nie ste manzelia, takze povolenie si pýtat nemusíš...
odstahuj sa od neho nech si zije so synčekom...
ako si to predstavuje aj do buducna, keby ste mali spolu dieta?
kde bude? budete sa tlacit v detskej izbe aby rozmaznaný synacik mal cely zvysok domu pre seba...?

ked sa len trapis a nie si stastna, je cas sa pohnut dopredu a vztah ukoncit a vybavene... Jeho synček bude vzdy na prvom mieste,.. pokial si tatko neuvedomi ze syncek ho len vyuziva...

Lillita

Ahoj,mala mi zacala chodit pred mesiacom a pol do skolky.bola som na materskej.mesiac si hladam pracu.priatel ma znanosti aj jeho som poprosila_neriesi to.mam teda taky pocit.mame plan zacat nieco nase co by som ja viedla.lenze nema na to cas kedze preraba synovi byt zatial co mlady len vyspava.preco sa toto vsetko deje?jeho syn jr INY sam priatel ho tak nazval ked som ho este nepoznala.a j nas vztah urobil cudnym.nerozumirm stale sa hadame ,stale to iste dookola co sa tyka penazi musi nas tahat ale vztah necitim ako vyrovnany.