Dobry den, trapi ma uz dlhsie 1 vec.Priatel stavia dom a tym, ze kazdy este byvame u rodicov a sme od seba vzdialeni cca 65 km, tak sa vidime 1x za tyzden, niekedy za 2 tyzdne.
Snazim sa pochopit, ze svojpomocne stavanie domu zaberie vsetok volny aj nevolny cas, avsak v nedelu nepracuje a aj tak za mnou nepride.Argumentuje to tym, ze na otocku byvam daleko, ze ma same vybavovacky atd.Je pravda, ze cim skor bude dom stat, tym skor budeme spolu normalne zit.Neviem vsak ci je uplne OK, ze som odsunuta na poslednu kolaj.Nezazili ste si nieco podobne?
Záleží mu na mne?
Ja by som za nim isla rada, ale nema cas sa mi venovat, lebo je na stavbe a nechcem tam zbytocne zavadzat.
A ani ma nevola, aby som za nim prisla a prekvapenia v podobe mojej navstevy mu robit nechcem, lebo neviem ci by bol akurat vtedy doma.Nie je to o sebectve, velmi ho lubim, len je cloveku smutno, ked nemoze byt s milovanou osobou...
A prečo ty nejdeš za ním ? Priateľ nemá právo si po náročnej práci oddýchnuť ? Si sebecká, veľmi sebecká...
Ja teraz prerabam dom a musim uznat, ze moja priatelka je takisto odsunuta. Mam malo casu , dom mi zoberie posledny disponibilny cas a zial, na priatelku mam nulovy cas. Beriem to tak, ze bud vydrzi, alebo nevydrzi, ale naozaj, pri takychto pracach musi priatelka zatat zuby a pockat ten mesiac - dva.
Snaz sa to partnerovi ulahcit tym, ze budes v tomto case chodit ty za nim.
Dom stavia sam, za svoje financie.
Nepodielame sa na tom spolocne, to sa mi nechce riesit.A som dievca z dediny, cize lopata a celkovo robota mi nie je cudzia.Avsak chlap by mal chodit za zenou, aj ked len na par hodin na otocku. Momentalne tam aj tak nie je robota, s ktorou by som vedela pomoct.Nosit ytongy by som asi nezvladla. Chcela somlen pocut nazor nezainteresovanych, ci to mam brat ako normalnu vec, ze si na mna za cely tyzden nenajde ani par hodin...
Možno že je taký typ človeka, že keď vezme do ruky lopatu, bude vyzerať komicky. Také, dievča z mesta.
"nezazili ste si niečo podobne"
Normálne je ze ked dvaja ludia- manzelia idu spolu zit, spolu stavaju dom- opakujem SPOLU ! vkladaju do neho obaja investicie vlastne,
akoto ze ty niesi pri stavbe domu a nenosíš tehly?
a vzdialenost medzi vami dvoma nieje ani hodinu cesty...
Dvihni prdel Ty v nedelu a chod za nim. Nevies si ani predstavit, aka makacka to je, ked sa stavia svojpomocne barak. Asi ti na priatelovi nezalezi, ci? Ale pripomina mi to iba dalsiu fake temu na rozprudenie diskusie.