Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

únik moču

Príspevok v téme: únik moču
marlen

Ahojte.
Trápi ma únik moču a neviem, čo s tým mám robiť. Už to trvá možno aj rok, zo začiatku som to neriešila, ale teraz už to je tak časté, že mi to veľmi prekáža. Neviem to ovplyvniť, hocikedy, keď vstanem, keď spravím nejaký pohyb.. najhoršie je, že som mladá, mám 22 rokov, nemám za sebou žiadne pôrody, ani nič.. neviete mi poradiť, čo mám robiť?

marlen

Áno rok som to nechala len tak, pretože som riešila iné zdravotné problémy, tento som si zo začiatku ani neuvedomovala, potom som myslela, že súvisí s prechladnutím... ono to nie je pravidelné.. ďakujem za každú radu.

vitaminyCK

niekto tu asi nepochopil zmysel tejto stránky alebo FÓRA!!
idete tu kritizovať niekoho kto chce LEN RADU alebo INFORMÁCIU!
samozrejme vie,že má ísť doktorovi!!
miesto toho aby ste jej poradili tak idete sa robiť múdrymi -_- (možno ty si 12roč decko ako tvrdíš)
A Marlen - skús zájsť doktorovi,ten ti povie lepšie k tvojej diagnóze a pošle ťa za odborníkom :).
Skús prijímať viac vit. C a K.

debilneotazky

a rok si to nechala len tak..?
vygoogli si "kogelove cviky" cviky na posilnenie panvoveho dňa..
a hned zajtra naklusaj k obvodnemu, nech ta vysle na urologiu,..
lebo my tu ti nepomozeme...

Nucky Thompson

no nemyslel som to v zlom, ale ak mas 22 rokov, tak by si mohla tusit, ze to moze vyriesit jedine lekar. Ak sa to len zhorsuje.. sa cudujem, ako si mohla tak dlho trpiet a neriesit to. Unik mocu moze byt predzvestou alebo priznakom celej skaly roznych ochoreni od cukrovky az po rozne neurologicke poruchy.

Nucky Thompson

Urcite mas 22 rokov? Lebo ak by si napisala, ze 12, tak to pochopim. Co mas robit? No co najskor smer obvodny lekar, nech ta vysetri, pripadne ta posle za urologom.