Som zamilovaná do človeka, ktorého nemám rada.

Príspevok v téme: Som zamilovaná do človeka, ktorého nemám rada.
VeryConfused

Dobrý večer. Ako už v názve témy vidíte, som zamilovaná do človeka, ktorého nemám veľmi rada. Proste som prišla na to, aký v skutočnosti je. Samá faloš. Hoci sa snaží byť s každým za dobre, za chrbtom ohovára. Aj ku mne sa správa priateľsky, niekedy mi pomôže, no za chrbtom ma s partiou ohovára a trochu sa zo mňa vysmieva. Od momentu, keď som to zistila, som sa začala chovať odmietavo. Nikdy som si nepomyslela, že sa zamilujem do takého človeka. Aj keď som to o ňom ešte nevedela, myslela som si, že keď to náhodou zistím, odmilujem sa. Bohužiaľ, nestalo sa. Stále ma to k tomu človeku ťahá, aj napriek zlým vlastnostiam.

Chodíme spolu do triedy. Nezamilovala som sa hneď, ale až po roku, z ničoho nič. Neviem ako, proste to prišlo. Vyzerá veľmi dobre a to je asi ten dôvod, prečo som sa zamilovala. Je to jednostranné a trvá to už 1 a pól roka. Je to hrozné, pretože nemyslím na nič iné.
Som už z toho unavená, celé dni mám úzkosti a neviem, čo robiť.

Boli ste aj vy niekedy zamilovaní do človeka, ktorý vás svojou povahou odrádzal, no aj napriek tomu ste doňho boli až po uši ?

pepe542

Nezamilovala som sa hneď, ale až po roku, z ničoho nič. Neviem ako, proste to prišlo. Vyzerá veľmi dobre a to je asi ten dôvod, prečo som sa zamilovala. Nič si z toho nerob. Celá zamilovanie trvá pätnásť stotín sekundy.Tá krása je len spúšťač k zamilovanosti. Ostatné urobí príroda pomocou chémie. Tebe neostáva nič len poslúchať pokiaľ sa mozog unaví, prestane Ťa dotovať hormónmi a prejde chemická slepota. Človek by sa už v dnešnej dobe mal rozhodovať pomocou šedej kôry, mozgom. Napriek tomu rád podlieha pudom z doby kamennej, lebo sú to vznešené a éterické pocity. Riadi sa takzvane srdcom Hi. A to nemôže predsa klamať. To je osud. Hi. Príroda si takto istí prežitie druhu. Predsa si samica nemôže robiť čo sa jej zachce. Takto budeš naňho nalepená aj keď Ťa nafacká. Prioritne si pre prírodu samica druhu, s titulmi pred aj za menom. Prečo by si ho nemala mať rada? Veď ženy sa dokážu zamilovať do gaya, vraha, do ženy, staré ženy hovorievali aj do strašiaka na poli keď ním vietor kýva. Dokonca do mŕtveho. Preto vidíš, ze to nie je z rozumu a nedá sa to rozumom ovplyvniť. Celá zamilovanosť je podvod od začiatku do konca. Keď sa Ti to podarí prekonať daj ostatným vedieť ako to prešlo. Nie si sama, čo si nevie rady.

Ahoj654

ped: to si ty kreslil? No nieco z teba bude :-D kto by uz len nakreslil obrazok len tak pre niekoho. :-) VeryConfused: ked je to iba z jednej strany tak by si ho nemala riesit. Ver tomu ze za nejaku dobu ta uz len ani trapit nebude a budes si vraviet aka si bola blba ze si ho riesila :-).

ped

Podľa mňa to možné je, lebo na začiatku si si ho zidealizovala a videla v ňom len to najlepšie, ale opak je pravdou. To, že ťa ohovára, by som nepovažoval za max. zla, lebo to robí každý, to je ako šport.