Som zamilovaná do človeka, ktorého nemám rada.

Príspevok v téme: Som zamilovaná do človeka, ktorého nemám rada.
VeryConfused

Dobrý večer. Ako už v názve témy vidíte, som zamilovaná do človeka, ktorého nemám veľmi rada. Proste som prišla na to, aký v skutočnosti je. Samá faloš. Hoci sa snaží byť s každým za dobre, za chrbtom ohovára. Aj ku mne sa správa priateľsky, niekedy mi pomôže, no za chrbtom ma s partiou ohovára a trochu sa zo mňa vysmieva. Od momentu, keď som to zistila, som sa začala chovať odmietavo. Nikdy som si nepomyslela, že sa zamilujem do takého človeka. Aj keď som to o ňom ešte nevedela, myslela som si, že keď to náhodou zistím, odmilujem sa. Bohužiaľ, nestalo sa. Stále ma to k tomu človeku ťahá, aj napriek zlým vlastnostiam.

Chodíme spolu do triedy. Nezamilovala som sa hneď, ale až po roku, z ničoho nič. Neviem ako, proste to prišlo. Vyzerá veľmi dobre a to je asi ten dôvod, prečo som sa zamilovala. Je to jednostranné a trvá to už 1 a pól roka. Je to hrozné, pretože nemyslím na nič iné.
Som už z toho unavená, celé dni mám úzkosti a neviem, čo robiť.

Boli ste aj vy niekedy zamilovaní do človeka, ktorý vás svojou povahou odrádzal, no aj napriek tomu ste doňho boli až po uši ?

simiona

Mne sa to stalo v predošlej práci. Zaľúbila som sa do kolegu, o ktorom som vedela, že je r.t.lezec a striedal kolegyne, slobodné aj vydaté. Pritom, keď mi navrhol, že byť chcel si byť bližší so mnou, odmietla som ho, lebo som vedela, že si s každou chcel len užívať. Ako bol celkom pekný, ale nie najkrajší. Ale pamätám si, že jedna žena, taká uletena s vrkočom, za ním behala aj potom, čo si s ňou užil a odkopol ju. Asi dokázal nejako priťahovať ženy.

VeryConfused

jojiska - Stalo sa mi pár trápnych vecí. On to potom musel rozprávať druhým a nenápadne o tom s druhými vtipkovať. Akoby som bola blbá alebo čo, že mi nedôjde, ako to myslel.
A potom sa na mňa pozeral, ako na nemožnú.

Namyslený bastard, ktorý urobí čokoľvek, aby človeka zmanipuloval, a ktorý každého ohovára, vysmieva sa a závistlivo zazerá.

Von Kratzmar

Ano presne toto sa mi stalo (aj to je jeden z mnoho dôvodov prečo neuznávam vzťahy a lásku). Zamiloval som sa do takzvanej Bad Girl. Vyzerala dobre ale okrem toho nemala žiadne plus. Nevedela sa chovať, nikdy nemala peniaze, pila/fajčila, bola vulgárna, žúrovala, podvádzala, úžívala si život, kopa kamarátov, diskotéky, nezodpovednosť atď. Proste všetci mi vraveli nerieš ju, keby ju predstavím rodičom rovno ma vydedia. Proste z rozumového pohľadu by ju nikto nechcel za partnerku. Je to len blbá zaľúbenosť. Potreba prírody že zbadáme niekoho pekného/peknú a sme nadržaní. To je celé. Som rád že viem lásku ignorovať a nemusím už nič takéhoto riešiť.