Poraďte 1 alebo 2

Príspevok v téme: Poraďte 1 alebo 2
Bublinka12

Ahojte hlavne mamičky.

Potrebujem poradiť. S partnerom plánujeme otehotnieť, z istých zdravotných dôvodov to bude umelé oplodnenie.

Tu sa začína polema neviem sa rozhodnúť či si dať nechať jedno alebo dve oplodnené vajíčka zaviesť? Jedno dieťa je málo a dve sú veľa a hlavne v tom dnešnom svete kde každý cent treba dobre rozmyslieť.

Ako by ste sa rozhodli vy resp ako by ste mi poradili?

Ďakujem a pekný deň

chudobna6

radsej maj jedno dieta a daj mu zaklady pre kvalitny zivot ako mat dve aby sa nepovedalo a nebudes im moct dat vsetko.... ja sama som z chudobnej rodiny a bolo nas viac surodencov a cely zivot bol o odopierani si ...mama na nas ostala sama a topánky sme si kupovali nove raz za rok.... jedno dieta ti bohato staci nieje to malo... len uvidis co to vsetko to obnasa skolka , skola , vysoka skola, oblecenie zdravotna starostlivost... jedno je az az na dnesnu dobu pre priemerného slovaka....

Emily opat

Takže tvoja dilema má čisto ekonomicky charakter? Dve vajíčka sa zavádzajú aby bola vyššia možnosť ze sa ujme aspon jedno. Ak sa ujmu obe, potom viac plodová gravidita je náročnejšia a rizikovejšie ale bola by si viac sledovaná lekármi a nakoniec by sa mala dve detičky.
Prepáč ale mna tvoj čisto ekonomicky pohľad šokoval a je mi nesympatický.
Viac prajem dieťatko jednej mojej kamarátke ktorá sa pokúša a pokúša o umelé oplodnenie a zatiaľ jej to nevychádza. Jej lekári zavádzajú vždy len jedno vajíčko. Ona by za dieta dala vsetko a keby mohla mat dve bola by najšťastnejším človekom na svete.

RomcaPomocnica

Bublinka to závisí od toho akú máte situáciu či by ste boli schopný vychovať dve deti a ty či by si to zvládla aj s partnerom