Ahojte. Chcela by som si dať strojček a chcela by som sa spýtať či mi niekto vie odporučiť najlepšie v Nitre dobrého a nie drahého zubára na ten strojček. A či má niekto skúsenosť s keramickým a jeho sumou. A aj cenu klasického. Lebo na internete som našla rôzne. Ďakujem :)
Zubý strojček
Poistovna nehradi nic ak mas nad 18. Mna to od prvej konzultacie po nalepenie oboch strojcekov stalo cca 1200 eur. Plus teraz platim za kontroly 37 eur raz za mesiac a ked mi meni dake ine suciastky tak trosku viac :D
smiem sa spýtať, koľko vychádza zubný strojček?? prepláca niečo aj poisťovňa alebo si všetko musí hradiť človek?
Aj mňa totok zaujíma
Ahoj, ja mam obycajny kovovy a budem ho mat cca 2,5 roka. Ale tym, ze mam predkus tak sa liecba trosku predrazi a dokopy ma to bude stat cca 3000 eur.. Ale za nalepenie som platil cca 450 eur za jedny zuby.. A potom kontroly a vymeny tych aplikacii co su navyse kvoli predkusu. Za jednu kontrolu platim 37 eur, ak menia ten podnebny obluk alebo one veci, tak viac....
Ta cena strojceka je fakt individualna. Zubar ti najprv vycisli cenu strojceka na konzultaciach, pravdepodobne este pred tym ta poslu si niekde spravit panoramaticky snimok zubov, ktory stoji nejakych 20€. Samozrejme ta zakladna cena strojceka je jedno ale potom sa to nabali na tych mesacnych kontrolach. Vsade kto som citala, tak platia 10€ za kontrolu, ja platim 2.4€ a obcasne, ked mi tam robi vacsiu zmenu tak je to viac ale vzdy pod tych 10€.