Biely povlak na zuboch + biele hrcky v hrdle

mathej

mám ten istý problém.. len problém zase je, že som začal hrudky (tonsil stones-mandlove kamene) vykašlavať až po vybratí mandlí a predtým mi to nerobilo čiže vybratie mandlí= moc vam to nepomože iba čo som prestal chrápať :-D. a to som bol vtedy piaták na základke. nekecám

Smithers

Ja mam ten isty problem. Idem si dat vybrat mandle. Bude to boliet asi 2 tyzdne, ale potom mam cely zivot pokoj. Mohol by si aj ty skusit.

hugoling

Hm dik za radu... Ale Tantum verde som skusal a nepomohlo. Co by mi MOZNO pomohlo ma ani tak nezaujima. Nebudem sa kazde rano drilovat s nejakym olejom, ktory mi vobec nemusi pomoct. A k tym mineralkam by som bol tiez skepticky... Co je to vela? Pijem ich myslim si dost vela. cca 1,5l denne.
PS: Kazdopadne dik za radu

agina

Pit hlavne vela nesladenych napojov, vela mineralky a zeleninovych a ovocnych stiav, skus aj Tantum Verde z lekarne a mozno by ti pomohol aj panensky kokosovy olej, tri lyzice denne, kupis ho v bio obchode.

agina

tie zlte hrcky sa volaju tonsilolity /mandlove kamene/. Su to zvysky jedla, hlienov, odumrete bunky tkaniv a obsahuju mnozstvo bakterii...

agina

Usta si obcas povyplachuj salviou lekarskou alebo rumancekom pravym.Zuby si cisti spon 2x denne, nejakou kvalitnou zubnou pastou, napr.Colgate total a kup si stredne makku zubnu kefku. Tie hrudky z hrdla to je nahromadene svinstvo na mandliach a preto to tak strasne zapacha.Je tam neuveritelne mnozstvo bakterii....

andie

no v kazdom pripade si treba castejsie umyvat zubky a tie biele gulicky su predpokladam hlieny, kedzde aj zapachaju..nechala by som si spravit vyter a potom rozhodla, ci dam prednost konvencnej medicine(liekom) alebo alternativnej. drzim palce