Ahoje, prosim o radu kamoska si nasla frajera ja som ho do teraz nepoznala a dnes ked sme boli ja a ona vonku este s par ludmi tak tam prisiel a totaaalne ju odignoroval ani ju neprisiel pozdravit ani ju neobjal citila som sa dost blbo a videla som , ze ju to trapi az po par minutach sa ona musela postavit a ist sa s nim pozdravit. Je mi to fakt moc luto lebo viem, ze jej vravel, ze velmi dlho v ziadnom vztahu nevidrzi a bojim sa, ze sa ona koli tomu bude trapit, neviem ako jej mam pomoct on ju totiz potom ignoroval cely cas ja som potom uz musela ist domov takze som sa o tom nestihla s nou porozpravat. Prosim pomoc, co mam robit ?
Kamoskin priatel
nech ho pošle do riti, takého magora k životu nepotrebuje...
to jej povedz-...
ako ti píšu ostatný môžeš tak povedať svoj názor a nič viac, nevieš aké to u nich je a aký je presne on.
Miešať sa druhým do vzťahu tým že budeš niekomu v nucovať svoj názor a mať to podložené len tým čo počuješ alebo si myslíš že vidíš nieje dobrý nápad.
Takže povec svoj názor a dalej to nechaj tak nech si ona urobý ten svoj sama, ak bude chceť ďalšiu radu spýta sa sama
Nemozes ju vodit za rucicku. Mozes jej povedat svoj nazor, to urcite, ale zodpovedna je sama za seba. Tak ak ta nebude pocuvat, netrap sa viac, ako je zdrave. Niekedy ludia potrebuju padnut na drzku, neskor v zivote su za to radi, ze sa nieco v minulosti naucili.
tak co mozes urobit, mozes jej akurat tak povedat svoj nazor a skusit je poradit ale uz co urobit je na nej...