Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Staršie ženské, mladší chalan i

Príspevok v téme: Staršie ženské, mladší chalan i
mLadUckYy

Páčia sa vam chalanom /mladším/ len mladé baby alebo davate / dali by ste šancu aj staršim 30 - 40+? :D

A opačne, ako by ste riešili /ženy okolo 30-40/ keby sa zaľúbite do oveľa mladšieho 20-25 :* , napríklad.
Je to trápne a nie je tam asi žiadna šanca. Zažil niekto také niečo, že mu to vyšlo aj keď to nebol dlhý vzťah ale užili ste si spolu a nieco bolo/je?

Nucky Thompson

ja mam 30-rocnu sesternicu, ktora si nasla priatela, ma myslim 22 rokov. Vyzeraju, ze si celkom rozumeju, ale sesternica sa priznala, ze sa dost hadaju, lebo on je miestami este dost detinsky a nezrely. Ale obaja maju nejake psychicke problemy, takze sa asi doplnaju. Na druhej strane ja osobne si myslim, ze spolu neostanu natrvalo, jemu to teraz este nedochadza, ale casom si urcite najde mladsiu a tuto odpalkuje.

Dada345

Moj terajší priateľ mal predomnou o 15 rokov staršiu.. Keď sa dali dokopy on mal 20 rokov.. Nechápem tomu..boli spolu 6 rokov.. Hlavne si treba dávať pozor na to aká ta žena je aj keď je staršia.. Tá jeho musí mať psychickú poruchu.. Nenormálne hysterická ženská, rozvedená bola, 2 deti.. Z toho čo som počula bola nenormalna a keď som sa dala s priateľom dokopy veľmi nám zneprijemnovala vzťah, otravovala, volala, písala, sledovala ho, aj nás.. Ja mam 25 ale nikdy by som sa neznížila na takú úroveň ako ona a ešte v svojom veku čo by mala byť vyzreta... Takže pozor.. Také hlupane vedia veľmi znepríjemniť život ... Osobne neviem či by som vedela mať az taký rozdiel s partnerom.. U mna max 6 ročný rozdiel.. Ale to su len moje predstavy.. Človek mieni, život mení

miky265

ja mal 10 ročný rozdiel, ona bola staršia, poznám aj pár kde je ten rozdiel 12 ročny a tiež som stretol 20 ročný rozdiel no nevydržalo im to

dneska už bežná vec keď má žena mladšieho ale osobne nad 10 ročný rozdiel by som už asi nešiel

Mrauka

Asi si skor neviem predstavit vztah, ci zivot s mladsim partnerom. Pacia sa mi dusevne vyzreti muzi, "dospeli", ktori vedia, co chcu, scitani, scestovani a to byvaju skor starsi, nez mladsi muzi.

Babababababa

Poznam dvojicu, zena 39, muz 26, spolu uz niekolko rokov, planuju spolu zostat cely zivot, ak sa nepodari vlastne dieta, tak chcu adoptovane. Obe rodiny ich plne podporuju. Asi sa nasli.

Pilcuk

Mám 18 rokov a osobne si vedľa seba neviem predstaviť ženu čo i len o rok alebo dva staršiu. Skôr sa mi páčia rovesníčky a mladšie tak od 15.